×
Valikko

Kyynärsuojat - BMX

  Filter
Koko

Kuinka kyynärsuojat suojaavat BMX:llä ajettaessa?

Kyynärpääsi voivat ottaa yllättävän paljon osumaa, jos kaadut BMX:lläsi. Etenkin dirt track-ajossa tai parkissa kaatumisriski kasvaa.

Kyynärpääloukkaantumisten palautumisaika voi olla pitkä ja poikia lisää ongelmia.

BMX-kyynärsuojilla pidät kyynärpääsi suojassa ja lisäät turvallisuuden tunnettasi, mikä lisää itseluottamustasi ja uskallat kokeilla rajojasi paremmin.

Kaikki meiltä löytyvät BMX-kyynärsuojat on suunniteltu antamaan sinulle parhaan mahdollisen liikeratojen vapauden. BMX-kyynärsuojien materiaali on hengittävää, mikä mahdollistaa suojien pitkäaikaisen käytön myös kuumalla säällä.

Valitse kahdesta eri BMX-kyynärsuojamallista

Löydät tästä kategoriasta kovat BMX-kyynärsuojat. Ne ovat hyvä valinta, jos ajosi sisältää paljon hyppyjä, esimerkiksi dirt-ajossa. Ne ovat myös hyvin suojaavat, mikä tekee niistä täydelliset aloittelijalle, joka haluaa optimaalisen suojauksen..

Pidä kuitenkin mielessä, että vaikka kovat BMX-kyynärsuojat ovat anatomisesti muotoillut, ne rajoittavat liikeratoja hieman.

Monet etenkin freestyle-ajajat valitsevat pehmeät BMX-kyynärsuojat. Ne mahdollistavat täydet liikeradat ja niitä voi käyttää vaatteiden alla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot