Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Kyynärsuojat - BMX

  Filter
Koko

Käyttävätkö BMX ajajat kyynärsuojia?

BMX kyynärsuojat ovat kaikentasoisten ja -tyylisten ajajien käytössä. Ne ovat erityisen suosittuja heidän keskuudessa, jotka ajavat radoilla, skeittipuistoissa ja vertissä, mutta monet tavalliset freestyle-ajajat haluavat käyttää niitä suojan ja luottamuksen lisäämiseksi. Kyynärpäät ovat täynnä hermoja olevia luisia niveliä, joten oikein suojaavat pehmusteet voivat säästää sekä pieniltä että suurilta vammoilta.

Kaikki kategoriasta löytämäsi kyynärsuojat on suunniteltu iskunkestäviksi ja antavat sinulle parhaan mahdollisen liikkumavapauden. BMX kyynärsuojissa käytetyillä materiaaleilla on kosteutta siirtäviä ominaisuuksia, jotka antavat ihosi hengittää. Tämä mahdollistaa niiden käytön koko päivän ajan.

Valitse kahdesta eri BMX kyynärsuojasta

BMX kyynärsuojat klassisella kovalla kuorella tarjoavat parhaimman suojan. Pehmeä pehmuste on ihoa vasten, kun taas kova kuori on ulkopuolella. BMX suojat ilman kovaa kuorta ovat pehmeämmät kyynärsuojat. Tämä softshell-pehmuste ei ole yhtä suojaava, mutta paljon kevyempi ja sitä voidaan käyttää BMX vaatteiden alla. Ne tarjoavat myös enemmän mukavuutta ja liikkumavapautta. Kaksi vastaavaa vaihtoehtoa löytyy myös BMX polvisuojista.

Kyynärpäiden ja polvien suojaamisen lisäksi sääret ovat toinen alue, joka on alttiina loukkaantumisille BMX ajon aikana. Tsekkaa BMX Sääri- & Nilkkasuojien valikoima.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot