×
Valikko

BMX Tangot

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Tangon korkeus
Tangon malli
Stemin halkaisija
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

BMX tanko tekee tempuista helpompia

BMX tangot saattavat näyttää samanlaisilta, mutta näin ei ole. Pieni eroavaisuus muodossa vaikuttaa suuresti siihen, kuinka bmx pyöräsi reagoi, kun teet temppuja, kuten manuaaleja ja bar spinejä.

BMX Ohjaustanko - koko

Bmx ohjaustangoista on saatavilla eri malleja sekä kokoja. Sekä tangon korkeus että leveys mitataan tuumissa. BMX tanko on 8-10" korkea ja 28 - 30" leveä.

BMX ohjaustangot valmistetaan joko alumiinista, tai hieman painavammista terästyypeistä. Suurin osa freestyle bmx tangoista valmistetaan teräksestä, joka on kevyttä, vahvaa ja kestävää. Useimmat race bmx tangot valmistetaan alumiinista, jotta pyörä olisi mahdollisimman kevyt.

Kaksiosainen vs. neljäosainen bmx tanko?

Freestyle bmx tangot voidaan jakaa kahteen päätyyppiin.

  • Kaksiosaiset tangot: Tällaiset bmx tangot on valmistettu kahdesta putkesta. Ensimmäinen putki taivutetaan useasta kohdasta päätangon muodostamiseksi. Toinen tanko on ohuempi ja se hitsataan poikittain keskelle, vahvuuden ja jäykkyyden saamiseksi
  • Neljäosaiset tangot: Nämä tangot koostuvat kahdesta tangosta, jotka on asetettu pystysuorasti vastakkain. Kaksi "päätankoa" pysyvät kiinni kahden poikkitangon avulla. Yksi on pohjassa, ja toinen keskellä.
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot