×
Valikko

Rannesuojat Rullaluisteluun

  Filter
Koko

Rannesuojat rullaluisteluun - Suojaa itsesi murtumilta

Sekä aloittelijat että kokeneet rullaluistelijat törmäävät tai kaatuvat silloin tällöin. Se on osa lajia, ja kun se osuu omalle kohdalle, haluat varmasti olla varustautunut oikeanlaisilla suojilla. Rannesuoja on kypärän lisäksi tärkein osa suojavarustusta, jota sinun tulisi käyttää. Rannesuojia suositellaan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin luistelijoille, sillä ne suojaavat naarmujen ja pienten vaurioiden lisäksi myös vakavammilta vammoilta, kuten luunmurtumilta.

Kun kaatuminen tai törmäys tapahtuu, kehon ensimmäinen reaktio on käsien nostaminen ylös yrittäessäsi suojata päätä vammoilta. Fiksu liike, mutta samalla se nostaa riskiä ranteiden loukkaantumiseen, jonka takia sinun tulisi ehdottomasti käyttää korkealaatuisia rannesuojia rullaluisteluun.

Luisteluhanskat ovat mainettaan miellyttävämmät

Siinä vaiheessa kun rullaluistelu oli vielä uusi laji, saatavilla olevat hanskat ja rannesuojat eivät olleet alkuunkaan miellyttävän tuntuisia. Alun jälkeen moni valmistaja on kuitenkin panostanut mittavasti hanskojen ja rannesuojien kehitystyöhön. Nykypäivän hanskat ja rannesuojat rullaluisteluun ovatkin huomattavasti mukavampia käyttää parannellun ilmanvaihdon, sekä kevyempien ja hengittävämpien materiaalien vuoksi.

Tästä kategoriasta löydät siis myös laajan valikoiman race -hanskoja, jotka tarjoavat hyvää suojaa nojatessasi kädellä mutkissa (ei sama hanska, kuin longboard-lautailussa käytetty slide-hanska). Hanskoissa on yleensä näppärät vetolenkit, joiden avulla ne saadaan poistettua nopeasti, kun haluat levätä kisasuoritustesi välissä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot