Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Polvisuojat BMX

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Miksi käyttää polvisuojia BMX-pyörällä ajaessa

Ilman kaatumisia on mahdotonta opetella ajamman ramppeja, bowleja, reilejä ja gappeja tai olemaan nopein BMX race track-ajaja.

Polvisuojat vähentävät niin suurten kuin pientenkin loukkaantumisten riskiä. Jos siis haluat varmistaa, että pysyt ajokunnossa mahdollisimman pitkään, ovat BMX polvisuojat oivallinen apu.

Kovat vai pehmeät polvisuojat

Meiltä löytyy laaja valikoima perinteisiä polvisuojia, jotka ovat tuttuja rullaluistelusta ja skeittauksesta. Tämän tyyliset BMX-polvisuojat tarjoavat käyttäjälleen tehokasta suojaa, mikä on erinomainen asia etenkin aloittelijoille.

Kovien polvisuojien heikkous on se, että ne voivat kokonsa ja jäykkyytensä takia rajoittaa liikeratoja.

Pehmeät polvisuojat ovat joustavat, ja sallivat laajemmat liikeradat. Iskuja saadessaan pehmeiden suojien sisältämä geeli kovettuu ja pitää polvesi suojassa.

Tämän tyyppisiä polvisuojia voi käyttää housujen alla. Saatatkin nähdä ammattiajajia, jotka eivät näytä käyttävän suojia, mutta suojat ovatkin piilossa vaatteiden alla.

Kaikki valikoimastamme löytyvät BMX-polvisuojat on valittu huolellisesti laadukkaimpien tuotteiden joukosta, jotta voisit nauttia ajosta mahdollisimman turvallisesti.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot