×
Valikko

Quad Rullaluistimien Renkaat

  Filter
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys
Renkaan kovuus

Hyvä tietää

Quad rullaluistimien rengasvalikoima

Tältä sivulta löydät renkaat quad rullaluistimiin, niin ulko - kuin sisäkäyttöön, ja renkaita on saatavilla eri väreissä sekä eri kokoisina. Ja jos rullaluistelet pimeällä, olemme varmoja että valoilla varustetut renkaat ovat suuri hitti, tuoden valoa ja väriä pimeään.

Kaikki quad rullaluistimien renkaat myydään ilman laakereita (ellei toisin ole mainittu). Jotkin renkaat myydään yksittäin, toiset 4 kpl setteinä. Lue tuotesivulla oleva tuoteteksti sekä tuotteen ominaisuudet saadaksesi tarkempia tietoja tietystä renkaasta.

Quad luistimien renkaiden halkaisija

Quad rullaluistimien renkaat ovat hyvin erilaisia verrattuna inline rullaluistimien renkaisiin. Quad rullaluistimien renkaiden halkaisija on esimerkiksi pienempi, ollen tyypillisesti 62 - 70 mm. Leveämpien renkaiden ansiosta quad rullaluistimilla tasapainoilu on helpompaa. Tämä johtuu siitä, että renkailla on suurempi kontaktipinta maahan, tarjoten enemmän rullausvastusta ja näin myös paremman kontrollin.

Renkaiden kovuus

Löydät täältä renkaat sekä ulko- ja sisäkäyttöön. Ulkokäyttöön tarkoitetut quad rullaluistimen renkaat ovat pehmeämpiä, tarjoten näin paremman pidon asfaltilla. Ne ovat tyypillisesti kovuudeltaan 78A - 82A. Sisäkäyttöön tarkoitetut renkaat ovat vastaavasti kovempia, ja niissä on korkeampi A-luokitus. Näitä renkaita voidaan käyttää esimerkiksi sisätilossa pelattavaan Roller Derbyyn. Jotkin quad rullaluistimien renkaat soveltuvat myös rullakiekkoon ja bleidaukseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot