×
Valikko

Quad Rullaluistimien Renkaat

  Filter
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys
Renkaan kovuus

Hyvä tietää

Mikä on ominaista quad rullaluistimien renkaille?

Quad rullaluistimien renkaat tai quad renkaat ovat leveämmät, tarjoavat enemmän kosketuspintaa kuin perinteiset rullaluistimien renkaat ja antavat luistelijalle enemmän tasapainoa. Jokainen quad rullaluistimen rengas on erilainen. Ne vaihtelevat kooltaan, kovuudeltaan ja muodoltaan. Renkaiden halkaisija tai korkeus mitataan millimetreinä (mm), tyypillisesti välillä 55-65 mm. Renkaan kovuutta kutsutaan myös sen durometriksi. A-asteikolla mitattuna renkaiden durometri vaihtelee välillä 74A (erittäin pehmeä) 105A (erittäin kova).

Minkä kokoiset quad rullaluistimen renkaat minun pitäisi hankkia?

Uusien quad renkaiden valinta riippuu luistelutyylistäsi. Tyylit voidaan jakaa kahteen kategoriaan - sisäluistelu ja ulkoluistelu.

Sisällä tapahtuvan quad rullaluistelun renkaat ovat tyypillisesti pieniä tai keskikokoisia, ja ne tarjoavat enemmän hallintaa ja ohjattavuutta kentällä. Rytmiset luistelijat suosivat yleensä halkaisijaltaan 62 mm ja leveydeltään 35–44 mm olevia renkaita. Taitoluistelijan renkaat ovat halkaisijaltaan 55-65 mm ja leveydeltään 30-31 mm. Ulkokäyttöön tarkoitettujen quad rullaluistimien renkaat ovat suurempia, ja niissä on pyöreä pinta parantamaan vakautta. Tyypilliset ulkorenkaat ovat halkaisijaltaan 55-65 mm ja noin 40 mm leveitä.

Quad rullaluistimien renkaiden kovuus: sisä- ja ulkokäyttöön

Sisä-, rytmiset- ja taitoluistelijat saattavat suosia erittäin kovia renkaita, jotka parantavat nopeutta sileillä pinnoilla. Tavallinen standardi on jotain välillä 97A - 103A. Ulkona liikkuvat ja kuntoilevat quad-luistelijat suosivat yleensä pehmeämpiä renkaita, jotka toimivat iskunvaimentimina erilaisissa maastoissa. Tällaisen renkaan kovuus on yleensä 78A - 85A. Pikarullaluistelurenkaat ovat kovempia kuin kuntoluistelurenkaat, mikä takaa nopeamman rullauksen tasaisemmilla kaupunkipinnoilla. Pikarullaluistelijat käyttävät renkaita 95A - 98A.

Oletko roller derbyn harrastaja? Voit vapaasti tutustua Roller Derby Renkaat -kategoriaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot