Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Laukut & Reput Rullaluisteluun

  Filter
Tuotemerkit

Meiltä löytyy laukku jokaiseen käyttötarkoitukseen

Onko sinulla etsinässä laukku tai reppu, jolla voit kätevästi kantaa rulla- tai jääkiekkoluistimesi kaupungin halki harjoituksiin? Tai kenties olet vailla näppärää vyölaukkua pienemmille esineillesi, kuten kännykälle, lompakolle ja avaimille , jotta ne pysyvät varmassa tallessa samalla kun rullaluistelet tai vietät vapaa-aikaa? Ehkä etsit sopivaa reppua, johon voit pakata mukaan läppärisi, tablettisi ja opiskelukirjasi tai työkansiosi? Vai metsästätkö todella tilavaa ja vankkaa reppua, jonka suojissa saat kuljetettua tavarasi matkustaessasi maasta toiseen, tai muutoin pitkiä välimatkoja? Meiltä löytyy laukku kaikkiin tarpeisiin!

Tiedämme kuinka tärkeää on voida kuljettaa tarvittavat varusteet mukana samalla turvallisesti ja mukavasti. Laajasta laukkujen valikoimastamme löydät kaiken kokoiset ja malliset laukut, aina pienistä ja kätevistä vyölaukuista tilaviin renkaiden päällä kulkeviin matkalaukkuihin, ja esimerkiksi suksien ja lumilautojen kuljettamiseen ja varastoimiseen soveltuviin laukkuihin.

Laukkujen "sukset ja lumilaudat" -osiosta löydät myös laukut ja vyöt, jotka on suunniteltu kovan suorituskyvyn urheilulajeihin kuten maastohiihtoon ja rullahiihtoon. Näissä lajeissa laukun painolla, muodolla, istuvuudella ja saavutettavuudella on erityisen tärkeä merkitys.

Tehty kestämään käyttöä ja kulutusta

Kaikkia laukkujamme ja reppujamme yhdistää yksi keskeinen tekijä: Ne ovat korkealaatuisia, ja valmistettu kestämään käyttöä ja kulutusta, joille jokainen laukku & reppu joutuu alttiiksi.

Tästä kategoriasta löydät tuotemerkkejä kuten Douchebags, Herschel, Burton, Dakine, SkiGo, Globe ja monia muita. Kaikki huolella valittu, koska ne ovat johtavia tuotemerkkejä kun puhumme laadusta, tuotteiden muotoilusta ja hinnasta.

Luistinlaukuista vyölaukkuihin, luistinreppuihin, sekä suksi- , lumilauta- ja matkalaukkuihin. Oli tarpeesi laukun tai repun suhteen sitten mikä tahansa, meiltä löydät juuri itsellesi sopivan!

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot