Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Skateboard Ramps

Skeittiramppi mahtuu puutarhaan

Voidaksesi kehittää skeittaustaitojasi sinun tulee harjoitella, ja se ei ole salaisuus. Jos haluat harjoitella rampeilla ja raileilla, se voi olla haastavaa, sillä ensiksi sinun tulisi löytää sopiva paikka ja toiseksi, jonottaa muiden skeittaajien kanssa.

Tällöin hyvä ratkaisu on skeittiramppi, quarter pipe ramppi tai grindireili, joka on vain sinun käytössäsi (ja ehkä kavereidesi). Kuinka se on mahdollista? Valikoimassamme olevat liikuteltavat skeittirampit antavat sinulle tilaisuuden rakentaa oma skeittiparkki takapihalle. Etsi vain sopiva kohta ja järjestele esteet kuten haluat, ja olet valmis! Paras juttu on, että voit aina liikutella niitä, pyydä vain avuksi kaveri ja olette valmiita tuota pikaa.

Quarter pipe - symbolinen skate ramp

Quarter pipen selittämiseksi on parasta aloittaa halfpipestä. Kuvittele normaali pipe, joka katkaistaan kahtia. Tuloksena on halfpipe, joka on suosittu este skeittiparkeissa. Halfpipen käyttö skeittiparkkiesteenä sai inspiraationsa aallosta ja halusta imitoida surffausliikkeitä tukevalla maalla skeittilaudalla. Ennen skeittiparkkien perustamista surffarit ja skeittaajat harjoittivat taitojaan hylätyissä tai tyhjissä uima-altaissa.

Joka tapauksessa, skeittiparkin perustana on quarter pipe, halfpipen puolikas. Quarter pipet ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää yksittäin sekä luomaan useita erilaisia esteitä. Voit toki myös pistää kaksi quarter pipeä yhteen saadaksesi half pipen, mutta voit sijoitella ne peräkkäin saadaksesi spinen. Ramppeja käytetään vauhdin aikaansaamiseksi ja esimerkiksi ilmatemppujen tekemiseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot