×
Valikko

Complete Skeittilauta

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Dekin leveys
Dekin pituus
Renkaan kovuus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 5

Hyvä tietää

Complete skeittilauta - niin aloittelijalle kuin kokeneelle skeittaajalle

Complete skeittilauta on erinomainen valinta, jos olet aloittelija ja etsit ensimmäistä skeittilautaa tai et halua kasata skeittilautaasi irrallisista osista.

Complete skeittilauta on valmiiksi koottu - se melkein rullaa itsestään ulos laatikosta ja kadulle, valmiina temppujen harjoitteluun. Sinun ei tarvitse ajatella yksittäisten osien, kuten trukkien, dekin, renkaiden sun muiden osien ostamista. Kun olet saanut enemmän kokemusta skeittilautailusta ja haluaisit kustomoida lautasi ajotyyliisi sopivaksi, voit alkaa koota toiveitasi ja käyttötarkoitustasi vastaavaa skeittilautaa irto-osista. Siihen asti complete skeittilauta on ihanteellinen valinta.

Complete skeittilaudan osia voi vaihtaa

Kun ostat complete skeittilaudan, sinun ei ole pakko käyttää pelkästään alkuperäistä kokoonpanoa. Useimmat skeittilautaosat sopivat yhteen, ja osat ovat melkeinpä standardeja. Osien vaihtaminen on hyvin helppoa ja löydät SkatePron nettisivuilta oppaita, jotka opastavat kaikkien skeittilaudan osien vaihdossa.

Jos valitset complete skeittilaudan, voit olla varma että kaikki osat sopivat täydellisesti yhteen ja että joku jossakin on nähnyt paljon vaivaa sekä aikaa valitakseen siinä käytetyt osat.

Complete skeittilaudan ostaminen on hyvin usein myös edullisempaa verrattuna siihen, että ostaisit kaikki osat erikseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot