Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Teräsuojat ja Luistelutarvikkeet

  Filter
Tuotemerkit

Mitkä ovat luistinsuojat ja miksi minun pitäisi käyttää niitä?

Luistimien terät voivat vaurioitua ja tylsistyä helposti luistimien kuljetuksen aikana tai kävellessä pois jäältä. Siksi luistinsuojat ja teräsuojat ovat välttämättömiä terien suojaamiseksi murtumilta ja naarmuilta. Luistinsuojat ovat yleensä valmistettu muovista, ja ne asetetaan terien ympärille jäältä poistuessa. Joitakin luistinsuojia voidaan käyttää myös jään ulkopuolella kävelemiseen, mutta muista aina tarkistaa tuotekuvaus varmistaaksesi, että tuote sopii siihen.

Jotta luistinten terät pysyisivät huippukunnossa, on suositeltavaa teroituttaa ne. Jos haluat lisätietoja luistimien huollosta, tutustu oppaaseemme, jossa on 7 vinkkiä luistinten huoltoon.

Harjoittele taitojasi luistelutarvikkeilla

Luistelutarvikkeet voivat olla merkittävä apu oppimisessa ja taitojen kehittämisessä. Aloittelijoille ja lapsille tasapainon löytäminen jäällä voi olla melko vaikeaa. Siksi käytännölliset ja helppokäyttöiset tasapainon treenausvälineet ovat optimaalinen valinta luistelun turvalliseen ja mukavaan aloittamsieen. Erilaiset jääkiekon ja taitoluistelun apuvälineet pitävät huolen puolestaan siitä, että luistelijat voivat harjoitella taitojaan myös jäähallin ulkopuolella.

Luistinlaukut kätevään kuljetukseen

Yksi luistelun tärkeimmistä lisävarusteista on luistinlaukku. Oikea luistinlaukku varmistaa, että luistimet ja muut pienemmät varusteet voidaan helposti kuljettaa luistelupaikalle, ja se toimii myös luistimien kätevänä säilytyspaikkana. Hyvät luistinpussit on valmistettu vedenkestävistä ja tuulettuvista materiaaleista, ja niissä on lisätilaa henkilökohtaisille tavaroillesi. Joten valitse mieleisesi laukku ja ole valmiina kuljettamaan rakkaat luistimesi minne ikinä menetkin.

Muista hankkia myös sopivat suojavarusteet luisteluun. Tutustu Luistelusuojien Valikoimaamme ja minimoi loukkaantumisriski jäällä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot