×
Valikko

Teräsuojat ja luistelutarvikkeet

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Miksi tarvitsen teräsuojia?

Kun saavut luistelupaikalle, on tärkeää että luistimiesi terät ovat niin puhtaat ja terävät kuin mahdollista. Paras tapa on terotuttaa terät sekä pitää luistimista hyvää huolta.

Tältä sivulta löydät valikoiman teräsuojia, jotka pitävät luistinterät hyvässä kunnossa, suojaten niitä kuljetuksen aikana.

Luistimien terät voivat olla melko vaarallisia, ja teräsuojat toimivat myös suojana, aina siihen hetkeen asti kun pääset jäälle.

Me SkateProlla huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta, ja tästä johtuen valikoimassamme olevat teräsuojat ovat huippulaatua.

Useimmat luistelijat tarvitsevat myös teroittajan pitääkseen luistimien terät parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Miksi käyttäisit paljon energiaa kompensoidaksesi tylsiä luistinteriä?

Erilaiset luistelutarvikkeet

Tästä kategoriasta löydät myös harjoitteluvarusteet pikaluisteluun. Kun vauhdikkaat urheilulajit ovat kasvattaneet suosiotaan, muutamia harjoitteluvarusteita on myös ilmaantunut markkinoille. Yksi erinomainen esimerkki on Slide-matto, joka antaa pikaluistelijoille mahdollisuuden hioa tekniikkansa täydelliseksi, kun he eivät ole jäällä.

Sinun kannattaa myös kurkata kypärä- ja luistinlaukkumme, jotka ovat täydellisiä yhdelle luistinparille sekä yhdelle kypärälle. Sen lisäksi, niissä on pieni tasku oheistarvikkeille. Olemme luoneet tämän laukun yhteistyössä Snowtech Whistlerin kanssa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot