Alennusmyynti
Säästä jopa 60%  -  Yli 1000 tuotetta tarjouksessa!  -  Klikkaa tästä
×
VALIKKO

Lasten laskettelusukset

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Siteiden pituus
DIN-asteikko
Tyyppi
Taso

Hyvä tietää

Monet vanhemmat vuokraavat lapsilleen laskettelusukset ensimmäisellä laskettelureissulla. Se on erinomainen alku, mutta ostamalla lapselle omat lasketteluvarusteet sekä sukset on monia etuja. Omilla suksilla lapsi voi harjoitella laskemista omassa pihassa ennen rinteeseen lähtöä, ja omat laskettelumonot on helppo sisäänajaa ennen lomaa. Tutut varusteet ja lasten laskettelusukset auttavat myös lasta tuntemaan olonsa turvalliseksi. Hankkimalla lapselle omat sukset säästät myös aikaa - vältät tällöin suksivuokraamon tiskillä jonottamisen.

Miksi valita lasten laskettelusukset?

Lasten laskettelusuksien etu on se, että ne ovat suunniteltu lapsen painoa, fysiikkaa ja tekniikkaa silmälläpitäen. Lasten laskettelusukset muistuttavat aikuisten suksia, mutta niissä on joitain eroavaisuuksia. Lasten sukset ovat kevyemmät ja helpommat hallita. Jos löydät oikean suksiparin lapsellesi, hänen laskettelutekniikkansa sekä taitonsa kehittyvät nopeasti - näin lumileikeillekin jää enemmän aikaa.

Eri tyyppiset lasten laskettelusukset

Lasten laskettelusuksista on saatavilla samoja malleja, kuin aikuisten suksista.

All mountain -sukset:

All mountain -sukset ovat hyvin monipuoliset, soveltuen temppuiluun, rinteessä laskuun ja ovat lisäksi tarpeeksi leveät rinteen ulkopuolella käytettäväksi. Suurin osa lapsista saa paljon hupia irti tämäntyyppisistä suksista.

Pikasukset:

Lasten pikasukset on tarkoitettu kehittyneemmille laskettelijoille, ja ne ovat vakaat ja turvalliset myös kovassa vauhdissa. Pikasukset ovat usein tavallisia suksia kapeammat ja hiukan jäykemmät, tehden nopeasta laskusta hauskaa. Ne on suunniteltu nopeaan ja tarkkaan laskuun kovalla lumella.

Twintip -sukset:

Twintip -suksien molemmat päät on taivutettu ylöspäin, joten niillä on helppo laskea sekä etu- että takaperin, sekä tehdä temppuja. Twintipistä on myös tullut standardi useimpien uusien vapaalaskusuksien kohdalla. Lasten twintip -sukset ovat tyypillisesti leveämmät ja ne on valmistettu joustavammista materiaaleista, jotta ne kestävät temppuilua mahdollisimman hyvin. Twintip-suksien etuna on myös se, että ne eivät jää jumiin rinteen epätasaisuuksiin yhtä helposti kuin kaartuvat sukset.

Valitse haluamasi kategoria yläpuolella ja tutustu laajaan lasten suksi- ja varustevalikoimaan.