×
Valikko

Lasten Laskettelusukset & -Tarvikkeet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Pituus
Paras käyttö
Taso
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Lasten laskettelusuksien ostamisen edut

Suksien ostaminen lapsille tarjoaa monia etuja, joiden ansiosta he voivat nauttia ajastaan rinteissä entistä enemmän. Sen sijaan, että jättäisit vastuun vuokraamoille, jotka voivat olla ajoittain kiireisiä, voit itse olla vastuussa ostamiesi suksien laadusta. Lapsella on myös aikaa tutustua omiin varusteisiinsa paremmin, mikä lisää itseluottamusta.

Erityyppiset lasten laskettelusukset

Siteillä varustettujen lasten laskettelusuksien ostaminen on helppo vaihtoehto, sillä ne on säädettävissä erikokoisille laskettelumonoille. Jos valitset lasten sukset, joissa ei ole siteitä, sinun tulee valita suksiin sopivat siteet. Lasten sukset jakautuvat viiteen eri kategoriaan, jotka heijastuvat lähes suoraan aikuisten suksikategorioista. Näitä ovat rinnesukset, all mountain -sukset, twin tip -sukset, freeride-sukset ja kilpasukset. Lasten sukset eroavat aikuisten suksista, koska ne ovat lyhyemmät ja ne on valmistettu kevyemmistä sekä pehmeämmistä materiaaleista. Tyttöjen tai poikien suksia ei ole eritelty toisistaan, mutta eri värejä löytyy eri mieltymyksiin.

Muut lasketteluvarusteet lapsille

On myös muita varusteita, jotka ovat välttämättömiä lapsille lasketellessa. Turvallisuuden takaamiseksi kypärän käyttö on erittäin suositeltavaa, ja se on pakollinen useimmissa hiihtokouluissa. Istuvat ja hyvin tuulettuvat laskettelulasit auttavat lasta näkemään myös lumisina päivinä. Ja lopuksi, monot ja sauvat ovat loistava ostos lapsellesi.


Laskettelusuksien ostaminen lapsille -oppaassamme on yleistä tietoa taaperoiden ja lasten suksista. Löydät oppaasta myös ohjeet oikean suksikoon valintaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot