VALIKKO
×

Laskettelusukset lapsille

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Tyyppi
Siteet
Kääntösäde
Taso

Monet vanhemmat vuokraavat lapsilleen laskettelusukset, kun on ensimmäisen lasketteluloman aika. Se on erinomainen alku, mutta ostamalla lapselle omat sukset sekä lasketteluvarusteen on monia etuja. Omilla suksilla lapsi voi harjoitella laskemista omassa pihassa ennen rinteeseen lähtöä, ja omat monot on helppo sisäänajaa ennen lomaa. Tutut varusteet ja sukset auttavat myös lasta tuntemaan olonsa turvalliseksi. Hankkimalla lapselle omat sukset säästätte myös aikaa - vältätte suksivuokraamon tiskillä jonottamisen.

Miksi valita lasten sukset?

Lasten suksien etu on se että ne ovat suunniteltu lapsen paino, fysiikka ja tekniikka mielessä. Lasten laskettelusukset muistuttavat aikuisten suksia, mutta niissä on joitain eroavaisuuksia. Lasten sukset ovat kevyemmät ja helpommat hallita. Jos löydätte oikeanlaiset sukset lapsellenne, hän oppii oikeanlaiset laskettelutekniikat ja myös taidot karttuvat nopeammin - lumileikeillekin jää enemmän aikaa.

All mountain -sukset:

All mountain -sukset sopivat kaikenlaiseen laskemiseen. Näillä suksilla voi temppuilla, leikkiä, laskea lujaa ja pujotella. Sukset soveltuvat laskemiseen niin rinteessä kuin rinteen ulkopuolellakin. Suurin osa lapsista saa paljon hupia irti tämäntyyppisistä suksista.

Pikasukset:

Lasten pikasukset on tarkoitettu kehittyneemmille laskettelijoille, ja ne ovat vakaat ja turvalliset kovassakin vauhdissa.Pikasukset ovat usein tavallisia suksia kapeammat ja hiukan jäykemmät, jotta niillä on mukava laskea lujaa. Ne on suunniteltu nopeaan ja tarkkaan laskuun kovalla lumella.

Twintip -sukset:

Twintip -suksien molemmat päät on taivutettu ylöspäin, joten niillä on helppo laskea sekä etu- että takaperin, sekä tehdä temppuja. Lasten twintip -sukset ovat leveämmät ja ne on valmistettu joustavammista materiaaleista, jotta ne kestävät temppuilua mahdollisimman hyvin. Twintip-suksien etuna on myös se, että ne eivät jää jumiin rinteen epätasaisuuksiin yhtä helposti kuin kaartuvat sukset.

Valitse haluamasi kategoria ja tutustu laajaan lasten suksi- ja varustevalikoimaan.