×
Valikko

Oheistarvikkeet pikarullaluistimiin

Valikoima
Reset

Valikoima

Valmis

Hyvä tietää

Löydä parhaat pikaluistelu oheistarvikkeet

Pikarullaluistelu on laji, jossa osallistuvat käyttävät usein suuria rahasummia sekä paljon aikaa varusteiden optimointiin - ja hyvästä syystä. Kun onnistut saavuttamaan jopa pienimmän rullaluistimiesi optimoinnin, se maksaa heti itsensä takaisin suurempana nopeutena ja parempana voimansiirtoa rullaluistimista asfalttiin.

Tästä osiosta löydät erilaiset pikaluistelu oheistarvikkeet sekä varaosat tätä käyttötarkoitusta varten - mutta myös tarvikkeet pikarullaluistimiesi normaaliin huoltoon.

Erittäin hyödyllinen oheistarvike on nilkkatuki Powerslideltä. Se on erinomainen uusille pikarullaluistelijoille, jotka ovat saattaneet tottua rullailemaan kiekkorullaluistimilla tai kuntorullaluistimilla, jotka tarjoavat enemmän nilkan tukea kuin kalliimmat pikarullaluistimet. Tämä oheistarvike on erinomainen myös niille rullaluistelijoille, jotka haluavat hieman enemmän kontrollia ja vakautta.

Saatat haluta jarrun

Jos olet aloittelemassa pikarullaluistelua, suosittelemme sinua aina asentamaan jarrun rullaluistimiisi, ellei sellainen tule valmiiksi asennettuna luistimien mukana. Tähän tarkoitukseen meillä on muutama erilainen jarrusysteemi. Jos rullaluistimiesi renkaat ovat 84 mm - 110 mm, sinun kannattaa tällöin jarru Road Hogilta. Jos taas käytät isointa mahdollista rengashalkaisijaa, 125 mm, sinun kannattaa valita jarru Powerslideltä.

Löydät myös all-round osia, kuten pultteja, akseleita, nauhoja, solkia sekä työkaluja. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarvitsemasi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot