×
Valikko

Longboard Renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys
Renkaan kovuus

Hyvä tietää

Mitkä longboard renkaat minun pitäisi hankkia?

Longboard renkaita on useita eri muotoja, kokoja ja malleja. Oikeiden renkaiden hankkiminen on tärkeää, koska se vaikuttaa ajonopeuteesi ja -tyyliisi. Longboardien renkaat on tyypillisesti valmistettu uretaanista ja ne ovat kooltaan suurempia kuin skeittilaudan renkaat. Joitakin longboard renkaita voidaan käyttää myös skeittilaudoissa, jos haluat esimerkiksi muuttaa skeittilautasi cruiseriksi. Muista kuitenkin valita alle 65 mm renkaat ja harkita korotuspalojen käyttöä "wheel bite" -osumien välttämiseksi

Kuinka suuria longboard renkaiden tulisi olla?

Tärkein huomioon otettava tekijä on longboard renkaidesi koko. Yksinkertaisesti sanottuna, pienemmät pyörät kiihtyvät nopeammin, mutta saavuttavat pienemmän huippunopeuden. Suuremmat longboard renkaat kiihtyvät hitaammin, mutta saavuttavat suuremman huippunopeuden ja kestävät paremmin epätasaisemmassa maastossa. Longboard renkaat ovat tyypillisesti halkaisijaltaan 70 mm, mutta koko vaihtelee 64 - 80 mm: n välillä.

Kuinka kovia longboard renkaiden pitäisi olla?

Longboard renkaan kovuutta kutsutaan durometriksi. Kovemmat renkaat tarjoavat parempaa kiihtyvyyttä, ja niiden avulla voit saavuttaa huippunopeuden nopeammin. Koska ne tarjoavat vähemmän pitoa, kovemmilla renkailla on helpompi liukua. Pehmeät renkaat ovat hitaampia, mutta toisaalta antavat sinulle paremman pidon, ja ovat siten ihanteellisia kruisailuun tasaisemman ajokokemuksensa vuoksi.

Jos etsit renkaita muille lautatyypeille, tutustu Skeittilautojen ja Cruiseri Lautojen renkaisiin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot