×
VALIKKO

Longboardin renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys
Renkaan kovuus

Hyvä tietää

Etsitpä uusia renkaita korvataksesi niillä vanhat, loppuun kuluneet longboard renkaat, etsit päivitystä renkaisiin tai haluat vain uudet renkaat joilla personoida lonkkariasi, löydät ne varmasti täältä.

Longboard renkaat

Longboard renkaat ovat tyypillisesti suurempia ja pehmeämpiä verrattuna tavallisen skeittilaudan renkaisiin. Suurempi halkaisija tarjoaa enemmän nopeutta, ja pehmeämpi uretaani tarjoaa paremman pidon longboardin renkaille - molemmat asioita, jotka ovat erinomaisia kruisailuun.

Longboard renkaat kruisailuun

Kadulla kruisailuun useimmat lautailijat valitsevat pehmeämmät renkaat, vaikka niiden nopeus ja kiihtyvyys madaltuu hieman tästä johtuen. Pehmeät renkaat vaimentavat iskuja paremmin, tarjoten näin enemmän käyttömukavuutta kuoppaisilla teillä kruisaillessa.

Longboard renkaat slaidaukseen

Slaidauksessa kovat renkaat ovat yleensä parempi vaihtoehto. Ensinnäkin, niissä on vähemmän pitoa, tarkoittaen että ne slaidaavat helpommin. Toiseksi, koska kovemmat renkaat ovat kestävämmät, mikä on hyvä asia slaidatessa, jossa renkaat kuluvat paljon.

Downhill longboard renkaat

Downhilliin olisi kaiken järjen mukaan parasta valita kovat renkaat kovien nopeuksien saamiseksi, mutta suurin osa downhillin harrastajista valitsee juuri päinvastaiset renkaat. Syy tälle löytyy downhill-ajossa syntyvästä erittäin kovasta vauhdista, jolloin laudalla on vaikea kääntyä ilman renkaiden slaidausta. Pehmeistä renkaista saatava lisäpito helpottaakin kääntymistä, pitäen sinut tiellä silloin kun se on muuten vaikeaa.