VALIKKO
×

Longboardin renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys
Renkaan kovuus

Longboardin renkaat

Longboardin renkaat ovat yleensä isompia ja pehmeämpiä verrattuna tavallisen skeittilaudan renkaisiin. Isomman halkaisijan ansiosta renkailla pääsee nopeampaa ja pehmeä uretaani antaa paremman pidon - molemmat ominaisuudet palvelevat longboardin tarkoitusta asfalttisurffarina.

Renkaat kruisailuun

Useimmat skeittaajat valitsevat kaduilla kruisailuun pehmeät renkaat, vaikka niillä ei pääsekään niin nopeasti. Pehmeät renkaat vaimentavat kuitenkin paremmin iskuja ja tämän ansiosta ne ovat mukavammat esimerkiksi epätasaisilla kaduilla kruisaillessa.

Renkaat slaidaukseen

Slaidauksessa kovat renkaat ovat yleensä paras vaihtoehto. Kovissa renkaissa on vähemmän pitoa, mikä helpottaa slaidausta, tämän lisäksi kovuus tekee renkaista myös kestävämpiä. Slaidatessa renkaat kuluvatkin enemmän kuin normaaliajossa.

Renkaat downhilliin

Downhilliin olisi kaiken järjen mukaan parasta valita kovat renkaat kovien nopeuksien saamiksesi, mutta suurin osa downhillin harrastajista valitsee juuri päinvastaiset renkaat. Syy tälle löytyy downhillatessa syntyvästä erittäin kovasta vauhdista, jolloin laudalla on vaikea kääntyä ilman renkaiden slaidausta. Pehmeistä renkaista saatava lisäpito helpottaakin kääntymistä, pitäen sinut tiellä silloin kun se on muuten vaikeaa.