Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Scooter Mouth Guards

  Filter
Tuotemerkit

Käytä hammassuojia suojaamaan hampaitasi

Mikäli harrastat urheilulajia joka edellyttää sinulta hammassuojien käyttöä, olet luultavasti antanut tälle kyseiselle suojavarusteelle hieman enemmän huomiota, kuin mitä aikaisemmat urheilun sukupolvet antoivat.

Hammassuojia käytetään eri urheilulajeissa joissa hampaiden suojaaminen on välttämätöntä. Hammasuojat valmistetaan usein akryylistä tai kumista, ja jotta ne tarjoaisivat maksimaalisen suojan hampaille, ne täytyy muotoilla käyttäjän hampaiden muotoon.

Hammassuojia on saatavilla joko yksiosaisina tai kaksiosaisina. Yksiosainen hammassuoja antaa suojan vain suun yläosalle ja ylähampaille, kun taas kaksiosainen suojaa sekä ala- että ylähampaita. Jälkimmäinen vaihtoehto tarjoaa luonnollisesti paremman suojan, mutta samalla se voi toisinaan häiritä hieman hengittämistä, ja sen käyttöön tottuminen saattaa vaatia aluksi enemmän aikaa ja harjoittelua.

Hammassuojat vähentävät hampaisiin kohdistuvien vaurioiden riskiä ja ovat välttämätön suojavaruste, mikäli pelaat esimerkiksi jääkiekkoa tai roller derbyä. Silloin kun hammassuojat kehitettiin, ne olivat aluksi pääosin vain nyrkkeilijöiden käytössä, mutta nykyään niitä käytetään kaikissa "rajuissa" kontaktilajeissa, kuten esimerkiksi jääkiekossa ja amerikkalaisessa jalkapallossa.

Kaikki valikoimamme hammassuojat ovat niin sanottuja "Boil and Bite" - tyyppisiä suojia, jotka takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden suussa. Suojat lämmitetään ensin kuumassa vedessä, jonka jälkeen ne asetetaan suuhun ja purraan hampaat sitä vasten. Kun suojat ovat viilentyneet, sinulla on juuri omille hampaillesi räätälöidyt hammassuojat. Kun tilaat meiltä uudet hammassuojat, saat niiden mukana käyttöohjeet joissa tämä suojien muotoilu on neuvottu selkeästi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot