×
Valikko

Scooter Mouth Guards

Valikoima
Tuotemerkit
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit

ResetValmis

Käytä suusuojaa, kun scoottailet scootillasi

Scootin suusuojaimet on suunniteltu estämään kasvojen ja suun loukkaantumiset skootterilla ajettaessa. Ne on valmistettu pehmeistä muovimateriaaleista, joilla on iskuja vaimentavia ominaisuuksia, joten ne voivat vähentää hampaisiin, ikeniin, poskiin ja leukaan kohdistuvia vammoja kaatumisen yhteydessä.

Stunt-scootilla kaatuminen voi olla yleinen tapahtuma ja suuvammoja sattuu. Scoottaajat voivat menettää tasapainonsa ja pudota kasvot scootin ohjaustankoon tai skeittipuiston esteisiin hyppyjä ja grindeja yrittäessään. Scootin iensuojuksen käyttäminen voi estää hampaiden lohkeamisen, kielen puremisen tai poskien tai ikenien viiltämisen.

Keitä ja pure scootin suusuojat

Vaikka markkinoilla on useita erityyppisiä suusuojia, "kiehuva ja pureva" suusuoja on suosituin scoottaajien keskuudessa. Tämäntyyppisen suojan sovittaminen on yhtä helppoa kuin sen asettaa kiehuvaan veteen pehmenemään ja sen jälkeen sen sovittaminen suuhusi, jotta se voidaan muotoilla hampaiden mukaan. Kun painat sormillasi ja kielelläsi hampaiden ympärille, saat mukavan ja oman istuvuuden. Kun ostat uuden suusuojaimen, tämä prosessi kuvataan hyvin käyttöohjeessa.

Näitä suusuojia voidaan käyttää monissa toimintaurheilulajeissa, mutta scootilla ajaminen on listan kärjessä. Toinen ensisijainen suojauslaite scootilla ajettaessa on kypärä. Jos haluat tutustua mallistoomme, katso Pro Scooter Helmets.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot