×
Valikko

Lasten Laskettelumonot

Miesten|Naisten|Lapsille
  Filter
Tuotemerkit
Koko

Hyvä tietää

Mukavat lasten laskettelumonot

Hyvin istuvien ja laadukkaiden laskettelumonojen hankkiminen lapsellesi voi muuttaa hänen laskettelukokemuksensa. Sopivien lasten laskettelumonojen valinta vähentää epämukavuutta, auttaa heitä edistymään ja maksimoi hauskanpidon rinteissä.

Minkä kokoiset laskettelumonot ostan lapselleni?

Lasten monojen koot vaihtelevat välillä 15-27. Nämä koot perustuvat monon sisäosan pituuteen senttimetreinä - tunnetaan myös nimellä mondopoint. Mittaa lapsesi jalat tarkasti ja valitse laskettelumonot sen mukaan. Useimpien laskettelumonojen koot on annettu puolikokoisina eli 18,5. Jos lapsesi mondopointin koko on 17,5 - 18,5 cm välillä, koko 18,5 olisi hyvä valinta.

Lasten laskettelumonojen tyypit

edestä aukeavat monot

Edestä kiinnitettävät (ns. "front entry") lasten laskettelumonot ovat vakiot, jotka sopivat kaikentasoisille laskettelijoille. Aloittelijoille suunatuissa malleissa on yleensä yksi tai kaksi solkea ja ne valmistetaan pehmeämmästä ja joustavasta materiaalista. Kolmella tai neljällä soljella varustetut monot on tarkoitettu vanhemmille tai kokeneemmille lapsille. Joissakin näissä malleista on myös lisäremmi, joka varmistaa erityisen turvallisen istuvuuden.

säädettävät laskettelumonot

Säädettävät laskettelumonot ovat loistava valinta pitkäaikaiseen käyttöön. Monot voidaan säätää manuaalisesti 4-6 koon välillä merkistä riippuen. Tämä on ihanteellista, kun lapsesi jalka kasvaa nopeasti tai haluat käyttää laskettelumonoja useammalle lapselle. Säädettävät monot sopivat aloittelijatasoisille ja keskitasoisille laskijoille, mutta niitä ei pidetä suorituskykyisinä laskettelumonoina.

Junior Race laskettelumonot

Junior race laskettelumonot ovat lapsille, jotka osallistuvat laskettelukilpailuihin tai kilpaharjoitteluihin klubiin liittyneinä. Monoissa on jäykkä flex, sillä laskijat liikkuvat suurilla nopeuksilla, ja niiden soljet on valmistettu metallista lujuuden lisäämiseksi.

Jos et ole varma siitä, kuinka monon flex vaikuttaa lasketteluun, katso Mikä laskettelumonon flex minun tulisi valita?

Lasten laskettelusuojien numero yksi on kypärä. Jos haluat tutustua valikoimaamme, katso tästä Lasten Laskettelukypärät.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot