×
Valikko

Laskettelumonot lapsille

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Hyvä tietää

On hyvin tärkeää valita oikeanlaiset lasten laskettelumonot, jotta onnistunut laskupäivä olisi taattu myös pienemmille rinnehirmuille. Koska laskettelumonon ulkokuori on valmistettu kovasta muovista, on erityisen tärkeää, että pehmeämpi sisäkenkä istuu erittäin hyvin ja tuntuu miellyttävältä. Laadukkaat lasten laskettelumonot onkin tyypillisesti varustettu myös hyvin laadukkaalla sisäkengällä, joka takaa mukavan laskettelukokemuksen ja pitää jalat lämpiminä.

Lasten laskettelumonot ja oikean koon valinta

Jotta laskettelu olisi mukavaa, ja jotta vältyttäisiin kylmettyneiltä jaloilta ja hankaumilta, on erittäin tärkeää välttää hankkimasta liian pieniä laskettelumonoja. Monet lasten laskettelumonot ovatkin säädettäviä, joten ne kattavat useamman koon eikä monoja näin ollen tarvitse olla heti vaihtamassa lapsen kasvaessa.

Laskettelumonojen soljet

Suurimmassa osassa aikuisten laskettelumonoja on kolme tai neljä solkea takaamassa tukevan kiinnityksen, mutta lasten monoissa solkia on usein vain kaksi. Kahden soljen kiinnitys riittää kuitenkin mainiosti takaamaan lasten laskettelumonoille tukevan istuvuuden ja kiinnityksen. Soljet on valmistettu yleensä muovista, mutta pro-tason laskettelumonojen soljet ovat usein metallia.

Tältä sivulta löydät kaikki valikoimamme lasten laskettelumonot.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot