×
Valikko

Lasten quad rullaluistimet (ikä 3+)

Valikoima
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Kokosäädettävät rullaluistimet
Taitotaso
Reset

Valikoima

Valmis

Värit

ResetValmis

Tuotemerkit

ResetValmis

Kengännumero

ResetValmis

Kokosäädettävät rullaluistimetResetValmis

TaitotasoResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Lasten quad rullaluistimet

Quad rullaluistimet sopivat erityisesti pienille lapsille johtuen renkaiden kiinnityksestä, joka helpottaa tasapainossa pysymistä - jopa hitaassa vauhdissa. Jotkin lasten rullaluistimet ovat erittäin lapsiystävällisiä:

  • Käytännöllinen sulkemisjärjestelmä, jonka lapsi saa helposti avattua ja suljettua
  • Irrotettavat ja pestävät sisäkengät
  • Säädettävä kenkäosa

Toiset mallit muistuttavat, sekä ovat ominaisuuksiltaan samankaltaisia, kuin aikuisten quad rullaluistimet.

Millaiset quad rullaluistimet lapselle kannattaa valita?

Keskihintaiset lasten rullaluistimet ovat yleensä hyviä aloittelijoille, jotka haluavat urheilla ja pitää hauskaa. Laatu ei kuitenkaan ole aina riippuvainen hinnasta. Ja jotta voisit valita mahdollisimman laajasta tuotevalikoimasta, meillä on paljon eri laatuisia sekä hintaisia quad rullaluistimia. Edullisimmat quad rullaluistimet ovat itse asiassa leluluistimia. Vaikka ne sopivatkin hyvin pienille lapsille, näiden quad rullaluistimien ei kannata odottaa olevan korkealaatuisia tai varustettuja erikoisominaisuuksilla. Kalliimmassa päässä on malleja Riolta ja Rocesilta, jotka ovat kuin aikuisten malleja. Lue rullaluistimien osto-opas saadaksesi lisätietoja rullaluistimista.

Mikä koko minun pitäisi valita?

Monet lasten rullaluistimista ovat kokomitoitukseltaan pieniä, ja tämän takia on hyvä ajatus valita 1 tai 2 kokoa isommat quad rullaluistimet, kuin lapsen normaali kengän koko on. Valitun mallin tuotesivulla on yleensä myös mainittu, onko kyseessä mitoitukseltaan suuri vai pieni malli. Joissakin lasten quad rullaluistimissa on mahdollista säätää kokoa, mikä on hyvin käytännöllistä lapsen jalan kasvamista ajatellen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot