VALIKKO
×

Lasten Quad-rullaluistimet (ikä 3+)

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Kenkäosan tyyppi
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Lasten quad rullaluistimet

Quad rullaluistimet sopivat erityisesti pienille lapsille johtuen renkaiden kiinnityksestä, joka helpottaa tasapainossa pysymistä - jopa hitaassa vauhdissa. Jotkin lasten quad rullaluistimet ovat erittäin lapsiystävällisiä:

  • Käytännöllinen sulkemisjärjestelmä, jonka lapsi saa helposti avattua ja suljettua
  • Irrotettavat ja pestävät sisäkengät
  • Säädettävä koko

Toiset mallit muistuttavat, sekä ovat ominaisuuksiltaan samankaltaisia, kuin aikuisten quad rullaluistimet.

Millaiset luistimet valitsen?

Keskihintaiset lasten quad luistimet ovat yleensä hyviä aloittelijoille, jotka haluavat urheilla ja pitää hauskaa. Laatu ei kuitenkaan ole aina riippuvainen hinnasta. Ja jotta voisit valita mahdollisimman laajasta tuotevalikoimasta, meillä on paljon eri laatuisia sekä hintaisia quad rullaluistimia. Edulliset quad rullaluistimet itse asiassa leluluistimia. Vaikka ne sopivatkin hyvin pienille lapsille, näiden quad rullaluistimien ei kannata odottaa olevan korkealaatuisia tai varustettuja erikoisominaisuuksilla. Kalliimmassa päässä on malleja Riolta ja Rocesilta, jotka ovat kuin aikuisten malleja. Saadaksesi lisätietoja, voit lukea rullaluistimien osto-oppaan.

Mikä koko minun pitäisi valita?

Monet lasten quad rullaluistimista ovat kokomitoitukseltaan pieniä, ja siitä johtuen on hyvä ajatus valita 1 tai 2 kokoa isommat quad rullaluistimet, kuin lapsen normaali kengänkoko on. Valitun mallin tuotesivulla on yleensä myös mainittu, onko kyseessä mitoitukseltaan suuri vai pieni malli. Joissakin lasten quad rullaluistimissa on mahdollista säätää kokoa, mikä on hyvin käytännöllistä lapsen jalan kasvamista ajatellen.