×
Valikko

Rullaluistimien Jarrupalat

  Filter
Tuotemerkit

Onko rullaluistimissa jarrut?

Rullarullaluistimien jarrut löytyvät yleisesti kuntorullaluistimista. Jarrut koostuvat kovasta kumityynystä - jarrupalasta, joka on sijoitettu luistimen takaosaan, viimeisen renkaan taakse. Rullaluistelija voi pysähtyä nostamalla luistimen kärkeä ja painamalla jarrupalan maahan. Jarrupalat ovat helpoin tapa pysähtyä rullaluistimilla, joten ne ovat välttämätön työkalu aloittelijoille.

Rullaluistimien jarrutyypit

Kunto- ja vapaa-ajan rullaluistimissa on joko perinteiset jarrut tai ABT-jarrut (Advanced Braking System). Kuten mainittiin, perinteiset jarrut ovat luistimen takana olevia jarrupaloja. Tyypillisesti jarru on kiinnitetty oikeaan rullaluistimeen, mutta se voidaan vaihtaa luistimien välillä vasenjalkaisille rullaluistelijoille.

Perinteiset jarrut suuntaavat jarruttavaa luistinta ylöspäin ja siten pakottavat kantapään ja jarrun maahan. ABT-jarrut on asennettu lähemmäs maata perinteisiin jarrupaloihin verrattuna, jolloin luistelijat voivat säilyttää tasapainonsa helposti jarruttaessaan. Tällainen jarru on optimaalinen valinta ensikertalaisille.

Muista vaihtaa rullaluistimen jarru

Jossain vaiheessa esiasennetut jarrut kuluvat ja ne on vaihdettava. Vaihto on hyvin yksinkertainen ja vaatii vain uuden rullaluistimen jarrun, kuusiokoloavaimen ja muutaman minuutin aikaa. Yksi erittäin tärkeä asia on vaihtaa jarrut ennen kuin ne ovat täysin kuluneet. Erittäin kulunut jarru luistimessasi ei välttämättä ole niin tehokas, kun yrität pysähtyä.

Jos etsit jarruja quad-rullaluistimiisi, tutustu Jarrupalat & Toe Stopit Quad rullaluistimiin -kategoriaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot