×
Valikko

Rullaluistimien jarrupalat

  Filter
Tuotemerkit

Rullaluistimen jarrupala kuluu käytössä

Tästä ei pääse yli eikä ympäri. Jossain vaiheessa esiasennettu jarrupala kuluu loppuun, ja tällöin se tulee vaihtaa uuteen. Onneksi tämä on helppoa, ja vaatii yleensä vain uuden jarrupalan, kuusiokoloavaimen ja muutaman minuutin aikaa. Toisin sanoen, ei ole tarvetta viedä rullaluistimia huoltoon jarrupalan vaihtamiseksi.

On erittäin tärkeää muistaa, että jarrupala rullaluistimiin tulisi vaihtaa ennen kuin se on kulunut täysin loppuun. Jos näin on jo käynyt, sen vaihtaminen saattaa olla hankalampaa. Jos sinulla on ongelmia rullaluistimen jarrupalan vaihdon kanssa, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Jos olet pika- tai kuntorullaluistelija, suosittelemme että asennat jarrun rullaluistimiisi. Jos pääasiallinen käyttö tapahtuu parkissa, pärjäät myös ilman jarrua. Rampeilla jarru saattaa olla ärsyttävä sekä tarpeeton este.

Tästä kategoriasta löydät jarrupalat rullaluistimiin ja rullaluistimien jarrut. Jos etsit jarrua quad rullaluistimiin, löydät ne täältä.

Vaikka meillä ei olisikaan valikoimassa sinulla olevia rullaluistimia, meiltä saattaa silti löytyä niihin sopiva jarrupala. Jos et löydä jarrupalavalikoimastamme sopivan näköistä palaa, voit myös ottaa meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot