×
Valikko

Surfskate Renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus

Mitkä renkaat ovat parhaita surfskeittaukseen?

Oikeiden surfskate renkaiden hankkiminen on tärkeä osa surffaustunteen luomisessa. Kaksi tärkeintä seikkaa, jotka on otettava huomioon uutta renagssarjaa ostettaessa, ovat halkaisija ja kovuus (durometri).

Yleisintä on käyttää halkaisijaltaan 60-70 mm renkaita, mutta myös pienempiä kokoja on mahdollista saada. Kuitenkin yli 70 mm renkailla lisäät renkaaseen osumisen ("wheel bite") riskiä ajon aikana. Pienemmillä renkailla voit kiihdyttää nopeammin, mutta niiden huippunopeus on pienempi.

Renkaan kovuus mitataan durometri-asteikolla niin kuin muidenkin renkaiden. Mitä suurempi luku on, sitä kovemmat renkaat ovat. Pehmeämmät renkaat tarjoavat sinulle enemmän pitoa, kun taas kovemmat renkaat lisäävät nopeutta. Se, minkä tyyppiset valitset, on henkilökohtainen valinta- 78A - 84A durometri tarjoaa kuitenkin hyvän suorituskyvyn. Toinen huomioitava tekijä on painosi. Jos olet painavampi ajaja, on parasta valita kovemmat renkaat.

Milloin minun pitäisi vaihtaa surfskate renkaani?

Surfskate renkailla ei ole tarkkaa käyttöikää, joten niiden vaihto riippuu paljon siitä, kuinka usein skeittaat ja kuinka käytät niitä. Jos ne kuitenkin alkavat menettää alkuperäistä muotoaan ja litteitä kohtia ilmaantuu, on aika alkaa etsiä uutta settiä. Muista huoltaa myös laakerit.

Jos uskot, että voisit päivittää trukkisi, tutustu Surfskate Trukit valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot