×
Valikko

Urheiluaurinkolasit

Urheiluaurinkolasit ja aurinkolasit: Cooli asuste ja tarpeellinen työkalu

Täältä löydät paljon eri värisiä sekä muotoisia aurinkolaseja, aina urheiluaurinkolaseista skate aurinkolaseihin, jotka näyttävät cooleilta.

Aurinkolasit erilaisiin urheilulajeihin

Useissa urheilulajeissa, kuten pyöräilyssä, rullaluistelussa ja maastohiihdossa urheiluaurinkolasit tekevät kokemuksesta paremman parantamalla näkökykyä. Urheiluun tarkoitetut aurinkolasit suojaavat pieniltä esineiltä, tuulelta ja auringolta, riippuen siitä millaiset urheiluaurinkolasit valitset. Urheiluaurinkolaseja ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain heille, jotka harjoittelevat pitkän matkan urheilulajeja. Jos esimerkiksi skeittaat ulkona, urheiluaurinkolasit ovat oivalliset myös aurinkoisena kevät- tai kesäpäivänä käytettäväksi.

Suurin osa tämän kategorian aurinkolaseista on muotoilultaan kevyitä sekä istuvuudeltaan mukavantuntuisia. Joissakin urheiluaurinkolaseistamme on jopa vaihdettavat linssit eri väreissä, jolloin voit valita käyttöäsi vastaavan linssin.

Aurinkolasit skeittaukseen

Etsitkö aurinkolaseja, jotka suojaavat silmiäsi auringolta, mutta myös näyttävät hyviltä kun skeittaat? Tällöin skate aurinkolasit ovat vastaus rukouksiisi. Nämä aurinkolasit eivät ole pelkästään muodikas asuste, vaan ne auttavat myös silmiäsi rentoutumaan ollessasi ulkona auringonpaisteessa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot