×
Valikko

Lasten kruiserit

  Filter
Pituus

Lasten kruiserit mukavaan kruisailuun

Yksi monista hyvistä syistä valita lasten kruiseri on se, että lapset käyttävät lautaa enemmän paikasta toiseen liikkumiseen ja kruisailuun, kuin temppujen tekemiseen. Kruiseri on tarkoitettu nimenomaan liikkumiseen, ja se tarjoaa paljon vakautta sekä käyttömukavuutta. Tämä on leveämpien sekä pehmeämpien renkaiden ansiota.

Lasten cruiser laudat ovat normaaleja skeittilautoja ketterämpiä

Sen lisäksi lasten kruiserissa on pehmeämmät trukkikumit verrattuna perinteisiin, moderneihin skeittilautoihin, tehden kääntymisestä ja carvingista helpompaa kevyemmille ajajille. Usein tavallinen skeittilauta voi osoittautua liian pitkäksi tai jopa liian painavaksi kuljettaa mukana. Tämä on syy sille, miksi lasten kruiseri on täydellinen valinta, kun lapsesi haluaa aloittaa longboardauksen, mutta on liian pieni täysikokoiselle longboardille.

Pienet kruiserit pienille ajajille

Kaikkein pienimpiä kruisereita kutsutaan mini kruisereiksi, ja ne ovat tyypillisesti melko kapeita. Ne sopivat sekä aikuisten että lasten käyttöön, mutta erityisesti pienikokoisemmille lautailijoille mini kruiserit ovat täydellisiä. Heidän pienet jalkansa sopivat ongelmitta pienikokoiselle dekille ja tämä helpottaa kääntymistä sekä laudan hallintaa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot