×
Valikko

Takit

Valikoima
Tuotemerkit
Koko
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit


ResetValmis

Koko


ResetValmis

Skater takki pitää sinut lämpimänä ja näyttää coolilta

Täältä löydät valikoimassamme olevat skeitti takit, jotka eivät pelkästään saa sinua näyttämään hyvältä, vaan pitävät sinut lämpimänä jos huppari tai crewneck ei ole tarpeeksi paksu. Meiltä löytyy makeimmat takit, olitpa mies, nainen tai lapsi. Tästä kategoriasta löydät takkeja kaikenlaisissa designeissä, väreissä ja muodoissa. Tämän lisäksi meiltä löytyy takkeja joiltakin skenen suosituimmilta brändeiltä, kuten Dickies, Element, Etnies, DC Shoes ja monilta muilta.

Uskomme, että sinun ei tulisi valita paleltumisen ja kotiin jäämisen välillä vain siksi, koska on kylmä päivä. Tästä johtuen kaikki valikoimassamme olevat takit on valmistettu skeittaukseen, ja suunniteltu antamaan sinulle paras mahdollinen istuvuus sekä kestävyys. Näin voit tehdä parhaasi, kun olet ulkona parkissa, vertissä tai paikallisessa suosikkispotissasi.

Ja kuten jo ehkä tiedät, katumuodista ja skeittivaatteista on tullut osa valtavirtamuotia, ja niitä käyttävät kaikki julkkiksista tavallisiin ihmisiin kuten sinä ja minä. Se onkin syy sille, miksi tämän kategorian takit ovat erinomaisia myös muuhun kuin skeittaukseen. Löydät kaikkea klassisista, siistin näköisistä college-takeista aina anorakkeihin ja sadetakkeihin. Pyrimme aina tarjoamaan laajan valikoiman takkeja jotta voisit pysyä lämpimänä, halusitpa sitten hieman muodollisemman tyylin tai rennon kaupunkilookin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot