×
Valikko

Lumilautakengät

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Flex
Kiinnitys
Sukupuoli

Hyvä tietää

Kengät ovat kaikkein tärkein varuste lumilautailijalle. Jos kengät ovat liian kovat, liian pehmeät, kylmät tai eivät sovi jalkaan kunnolla, ne vain estävät sinua tekemästä parastasi. Lumilauta siteet sekä lumilauta saavat yleensä kaiken huomion, mutta lumilautakengät ovat tärkeä osa lumilautailukokemusta.

Lumilautakenkien istuvuus

Jokainen lumilaudan liike riippuu jalkojesi liikkeistä. Tästä johtuen lumilautakenkien tulisi istua tiukasti jalassa, jotta varpaiden päät vain vaivoin koskettavat kengän kärkiä. On suositeltavaa, että kanta on tiukasti paikallaan kengässä, jolloin sitä voi hädin tuskin nostaa. Jonkin ajan kuluttua sisäkenkä alkaa muotoutua jalkaasi, ja se saattaa helposti venyä puoli kokoa. Voikin olla hyvä ajatus ostaa lumilautakengät, jotka ovat puoli kokoa pienemmät kuin normaali kengän kokosi.

Nauhoitussysteemit

On kolme erilaista nauhojen kiinnityssysteemiä:

  • Perinteiset kengännauhat: tavalliset nauhat, helpot vaihtaa
  • Pikanauhoitus: koostuu yhdestä tai useammasta nauhasta, joka vaatii ainoastaan yhden vedon koko monon kiristämiseksi
  • Boa-kiinnitys: Teräslanka kiristetään helpolla sulkusysteemillä.

Lumilautakenkien jäykkyys

Jäykät lumilautakengät ovat yleensä nopeammin reagoivia sekä erittäin tukevia painavammille lumilautailijoille. Ne on rakennettu nopeampaan ja aggressiivisempaan ajoon lumilaudalla, kun taas pehmeämmät lumilautakengät on tarkoitettu aloittelijoille sekä lautailijoille, joilla on vain vähän kokemusta, koska ne ovat anteeksiantavammat.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot