Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Lumilautakengät

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Flex
Kiinnitys
Sukupuoli

Hyvä tietää

Lumilautakengät takaavat hyvän suorituskyvyn

Lumilautakengät ovat tärkeä osa varustesettiäsi. Jos ne ovat liian kovat, liian pehmeät tai eivät yksinkertaisesti istu, on vaikeaa suoriutua laskemisesta hyvin. Ne myös eristävät jalkojasi kylminä talvipäivinä. Jotta voit suoriutua parhaasi mukaan rinteissä, valitse parhaat mahdolliset lumilautakengät.

Miten lumilautakenkien pitäisi istua?

Jokainen lumilautasi liike riippuu jalkojesi liikkeistä. Tästä syystä lumilautakengän tulee istua tiukasti jalan ympärille. Varpaiden kärkien tulisi hipoa kengän etuosaa, ja kantapään tulee olla tukevasti saappaan kantakupissa. Varpaat eivät kuitenkaan saa käpristyä kenkien sisällä, eikä niissä saa olla puristavia kohtia.

Koska sisäkengät laajenevat ajan myötä, saattaa olla hyvä idea ostaa lumilautakengät, jotka ovat puoli kokoa pienemmät kuin normaali kenkäkoko. Muista kuitenkin aina tarkistaa yksittäisten tuotteiden kokotaulukot löytääksesi optimaalisen koon.

Mitkä lumilautakengät minun pitäisi hankkia?

Kun ostat lumilautakenkiä, on tärkeää ottaa huomioon muutama eri tekijä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kenkien joustavuus. Lumilautakengissä on eri flexejä, jotka perustuvat eri laskettelutyyleihin. Jos olet aloittelija, sinun kannattaa valita pehmeät tai keskijoustavat kengät, jotka ovat anteeksiantavampia ja monipuolisempia. Keskinkertaisella (medium) flexillä varustetut kengät sopivat täydellisesti all mountain -lasketteluun. Kovemmat kengät ovat parempia aggressiivisille laskijoille, jotka etsivät nopeutta, kun pehmeät lumilautakengät ovat puolestaan optimaalisia freestyle-laskijoille.

Muita huomioitavia asioita ovat käyttäjän sukupuoli ja nauhoitusjärjestelmä. Naisten lumilautakengät ovat yleensä flexiltään pehmeämpiä, eivätkä kengät ole yhtä korkeita kuin miesten. Lisäksi naisten lumilautakengät ovat yleensä kapeammat kuin miesten lumilautakengät. Lumilautakengät tulevat myös kolmella nauhoitusjärjestelmällä. Kengännauhat ovat yleensä helpompia vaihtaa, mutta BOA- ja pikanauhajärjestelmät tarjoavat paremman istuvuuden ja helpomman säätämisen.


SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot