VALIKKO
×

Skeittikengät & sneakerit

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero

Sneakerit sekä skeittikengät on valmistettu urheiluun, kuten skeittaukseen ja skuuttaukseen. Kaikki tämän kategorian kengät ovat tunnettujen merkkien valmistamia, taaten kenkien laadun.

Skeittikenkien ominaisuudet

Useimmat tämän kategorian kengät on valmistettu nahkasta, mokasta tai erityisen mukavasta kankaasta. Kengissä on myös ekstrapaksut vulkanoidut kumipohjat temppukäytöstä aiheutuvan kulumisen estämiseksi sekä hyvä iskunvaimennus iskuja ja kovia laskeutumisia vastaan. Kenkien ominaisuudet onkin suunniteltu tekemään niistä mahdollisimman kestävät säännöllisessä skeittauskäytössä aiheutuvasta, normaalia kovemmasta rasituksesta. On kuitenkin muistettava, että skeittikengät kuluvat nopeammin kuin tavalliset kengät, eikä skeittilaudan karkea grippiteippi auta asiaa.

Jos käytät kenkiä temppuiluun ja haluat pidentää niiden elinikää, voit ostaa Shoe Goo-ainetta. Silikoninen aine levitetään kengän kärkeen, luoden suojakerroksen kengän helpoiten vaurioituvaan kohtaan.

Voit myös ennakoida tulevia ongelmia ennenkuin ne ilmenevät! Osta pikaliimaa ja laita sitä ompeleisiin sekä Ollie-alueelle. Tämän melko yksinkertaisen niksin ansiosta suosikkikenkäparisi käyttöikä pitenee. Kannattaa kuitenkin varoa, ettet levitä liimaa vahingossa muihin kohtiin - pikaliima saattaa heikentää pitoa.

Ja vaikka skeittikenkien erikoisominaisuudet tekevät niistä ihanteelliset skeittaukseen, monet käyttävät skeittikenkiä myös niiden makean ulkomuodon sekä käyttömukavuuden takia.