×
Valikko

Skeittikengät & sneakerit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero

Sneakerit ja erityisesti skeittikengät on valmistettu sellaisiin urheilulajeihin, kuten skuuttaus ja skeittilautailu. Kaikki tämän kategorian kengät ovat tunnettujen merkkien valmistamia, mikä tarkoittaa sitä, että kengät ovat laadukkaat.

Skeittikenkien ominaisuudet

Useimmat tämän kategorian skeittikengät on valmistettu nahasta, mokasta tai canvaksesta lisämukavuuden saamiseksi. Kengissä on myös ekstrapaksut vulkanoidut kumipohjat temppukäytöstä aiheutuvan kulumisen estämiseksi. Pohjassa on minimaalinen kuviointi. Sen lisäksi kengissä hyvä iskunvaimennus iskuja ja kovia laskeutumisia vastaan. Kenkien ominaisuudet onkin suunniteltu tekemään niistä mahdollisimman kestävät säännöllisessä skeittauskäytössä aiheutuvasta, normaalia kovemmasta rasituksesta. On kuitenkin muistettava, että skeittikengät kuluvat nopeammin kuin tavalliset kengät, eikä skeittilaudan karkea grippiteippi auta asiaa.

Pidä huolta uusista skeittikengistäsi

Jos käytät kenkiä temppuiluun ja haluat pidentää niiden elinikää, voit ostaa Shoe Goo-tuotteen, joka on kengän kärkeen levitettävää silikonista materiaalia. Tällöin se luo suojaavan kerroksen kengän helpoiten vaurioituvaan kohtaan.

Voit myös ennakoida tulevia ongelmia ennen kuin ne ilmenevät! Osta pikaliimaa ja laita sitä ompeleisiin sekä Ollie-alueille. Tämän melko yksinkertaisen niksin ansiosta suosikkikenkäparisi käyttöikä pitenee. Kannattaa kuitenkin varoa, ettet levitä liimaa vahingossa muihin kohtiin - pikaliima saattaa heikentää pitoa.

Ja vaikka skeittikenkien erikoisominaisuudet tekevät niistä ihanteelliset skeittaukseen, monet käyttävät skeittikenkiä myös niiden makean ulkomuodon sekä käyttömukavuuden takia.

SkatePro