VALIKKO
×

Skeittikengät & kengät

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero

Tennarit ja skeittikengät ovat tehty urheiluun, kuten skeittaukseen ja potkulautailuun. Kaikki tämän kategorian kengät ovat tunnettujen merkkien tekemiä, joka takaa kenkien laadun.

Skeittikenkien ominaisuudet

Useimmat tämän kategorian kengät ovat tehty nahkasta, mokasta tai erkois mukavasta kankaasta. Kengissä on ekstra paksu kumipohja estääkseen kulumista, jolle ne temppujen aikana altistuvat. ja temppuilua. Kengissä on myös hyvä iskunvaimennus iskuja ja kovia laskeutumisia vastaan. Kengän ominaisuudet on suunniteltu tekemään kengästä mahdollisimman kestävän. Tämä koska kengät altistuvat normaalia kovemmalle rasitukselle säännöllisesti skeittilaudan päällä käytettynä. On kuitenkin muistettava, että kengät kuluvat normaali kenkiä nopeammin, eikä laudan raaka grippi auta asiaa.

Jos käytät kenkiä temppuiluun ja haluat pidentää niiden elinikää, voit ostaa Shoe Goo ainetta. Silikooninen aine joka levitetään kenkien kärkeen, joka on kengän kuluvin paikka. Aine muodostaa suojaavan kerroksen.

Vaikka skeittikengissä on eriominaisuuksia skeittausta ajatellen, moni ostaa niitä vain hienon ulkomuotonsa ja mukavuuden vuoksi.