×
Valikko

Skeittikengät

Valikoima
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Reset

Valikoima

Valmis

Värit

ResetValmis

Tuotemerkit
ResetValmis

Kengännumero

ResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 4

Sneakerit ja erityisesti skeittikengät on valmistettu sellaisiin urheilulajeihin, kuten skuuttaus ja skeittilautailu. Kaikki tämän kategorian kengät ovat tunnettujen merkkien valmistamia, mikä tarkoittaa sitä, että kengät ovat laadukkaat.

Skeittikengät ja niiden ominaisuudet

Useimmat tämän kategorian skeittikengät on valmistettu nahasta, mokasta tai canvaksesta lisämukavuuden saamiseksi. Kengissä on myös ekstrapaksut vulkanoidut kumipohjat temppukäytöstä aiheutuvan kulumisen estämiseksi. Pohjassa on minimaalinen kuviointi. Sen lisäksi kengissä hyvä iskunvaimennus iskuja ja kovia laskeutumisia vastaan. Kenkien ominaisuudet onkin suunniteltu tekemään niistä mahdollisimman kestävät säännöllisessä skeittauskäytössä aiheutuvasta, normaalia kovemmasta rasituksesta. On kuitenkin muistettava, että skate kengät kuluvat nopeammin kuin tavalliset kengät, eikä skeittilaudan karkea grippiteippi auta asiaa.

Pidä huolta uusista sneakereistasi

Jos käytät kenkiä temppuiluun ja haluat pidentää niiden elinikää, voit ostaa Shoe Goo-tuotteen, joka on kengän kärkeen levitettävää silikonista materiaalia. Tällöin se luo suojaavan kerroksen kengän helpoiten vaurioituvaan kohtaan.

Voit myös ennakoida tulevia ongelmia ennen kuin ne ilmenevät! Osta pikaliimaa ja laita sitä ompeleisiin sekä Ollie-alueille. Tämän melko yksinkertaisen niksin ansiosta suosikkikenkäparisi käyttöikä pitenee. Kannattaa kuitenkin varoa, ettet levitä liimaa vahingossa muihin kohtiin - pikaliima saattaa heikentää pitoa.

Ja vaikka skeittikenkien erikoisominaisuudet tekevät niistä ihanteelliset skeittaukseen, monet käyttävät sneakereita myös niiden makean ulkomuodon sekä käyttömukavuuden takia.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot