Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Laskettelu - ja lämpösukat

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Sukupuoli

Lämpösukat ja laskettelusukat


Kun haluat lasketella tai patikoida kylmemmällä ilmalla, on äärimmäisen tärkeää, että sukkasi kykenevät takaamaan jalkojesi lämpimänä pysymisen myös pitkällä aikavälillä.

Tästä kategoriasta löydät lämpösukat maastohiihtoon, lasketteluun ja lumilautailuun. Minkä tahansa sukkaparin sitten päädytkään valitsemaan voit olla varma, että ne auttavat jalkojasi pysymään kuivina ja lämpiminä.

Lämpösukat eivät ainoastaan pidä jalkojasi kuivina ja lämpöisinä, vaan ne myös antavat jalkojesi "hengittää". Tämän ansiosta jalat pysyvät hikoilulta kuivina myös pitkän hiihtopäivän tai patikointireissun aikana.

Laskettelusukat ja hiihtosukat suojaavat jalkojasi kovaa monoa tai jalkinetta vasten. Senpä takia, kaikki SkatePron valikoimassa olevat lasku- ja hiihtosukat ovat saumattomia, materiaaleiltaan pehmeitä ja varreltaan riittävän pitkiä suojaamaan säärtä myös mononvarren kovan reunan kohdalla. On tärkeää, että sukat istuvat hyvin, ja ovat pehmeät säärtäsi vasten, jotta et saa painaumia monojen varsista. Joissakin sukissamme onkin erityisen paksu ja pehmeä materiaali säären kohdalla tarjoamassa lisäsuojaa.

Kun lähdet viikon mittaiselle laskettelu- tai hiihtolomalle, muista ottaa mukaasi ainakin 2-3 paria hiihtosukkia, koska ne täytyy yleensä pestä viimeistään muutaman päivän käytön jälkeen. Suosittelemme myöskin, että pakkaat aina ylimääräisen sukkaparin mukaan hiihtolaukkuusi tai laskettelureppuusi siltä varalta, että sukkasi jostakin syystä kastuvat tai alkavat tuntumaan nihkeiltä.

Jokapäiväiseen käyttöön

Laadukas ja lämmin sukkapari ei ole välttämätön osa pukeutumista ainoastaan niille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa kylmällä ilmalla. Myös silloin kun työskennellään talvella ulkona, lämpösukat ovat ehdottoman tärkeät, jotta jalat pysyvät kuivina, lämpöisinä ja miellyttävän tuntuisina.

Pidä hyvää huolta sukistasi

Laadukas lämpösukkapari on investointi, josta kannattaa ehdottomasti pitää hyvää huolta. Suosittelemme, että pestessäsi sukkia käännät ne ympäri - sukan sisäpuoli on se paikka jonne irtoavat ihosolut ja lika päätyvät. Lisäksi suosittelemme, että et kuivaa lämpösukkiasi kuivausrummussa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot