Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Complete longboardit

  Filter
Tuotemerkit
Dekin pituus
Trukkityyppi
Ajotyyli
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Complete longboard - erinomainen ensivalinta

Ei väliä sillä, oletko aloitteleva longboard-lautailija, vai kokeneempi ajaja, complete longboard on erinomainen valinta.

Joten mitä etuja on complete laudan valinnassa verrattuna oman longboardin kokoamiseen irto-osista? No, sille on monia syitä.

Ensimmäisenä, complete longboard varmistaa että saat kokoonpanon, jossa kaikki osat sopivat yhteen. Sen lisäksi, valmistaja on koostanut kokoonpanon, joka sopii tiettyyn tarkoitukseen, ja et päädy saamaan omituista ajokokemusta.

Toiseksi, lauta on valmis käyttöön suoraan paketista; se on kivaa, helppoa ja nopeaa!

Viimeiseksi, complete tarjoaa sinulle erinomaisen laudan hyvään hintaan. Kun valmistaja asentaa kaikki osat yhdessä paikassa, he säästävät kuluissa, mutta laatu pysyy samana, kuin custom kokoonpanoissa.

Longboard - kruisailuun, temppuihin, nopeuteen ja välimatkojen taittoon

Markkinoilla on useita erilaisia longboard-malleja, joista jokaisella on oma käyttötarkoituksensa. Yleisesti ottane ne jaotellaan seuraaviin tyyppeihin:

Cruiser longboard

Cruiser lauta on todennäköisesti ensimmäinen longboard-tyyppi, joka tulee mieleen longboardeja ajatellessa. Ne ovat vilkkaita ajaa ja kuten nimikin vihjaa, ne soveltuvat hyvin kruisailuun. Tyypillisesti cruiser longboardilla liikutaan joko potkimalla tai pumppaamalla. Ne ovat myös erinomaisia välineitä välimatkojen taittoon.

Carving longboard

Carving lonboard on tehty voimakkaaseen pumppaukseen. Tämä longboard-tyyli dynaamisine käännöksineen tuntuu lumilautailulta tai power surffaukselta asfaltilla. Kun käytät carving longboardia, voit pumpata saadaksesi sekä ylläpitääksesi vauhtia tai tehdä syviä S-muotoisia käännöksiä vauhdin kontrolloimiseksi.

Dancing longboard

Dancing on yksi nopeimmin kasvavista longboard-tyyleistä lonkkarimaailmassa. Dancing longboardeissa tai dancereissa on kyse tyylillä liikkumisesta. Ne ovat erinomaisia, jos haluat olla taiteellinen ja kirjaimellisesti tanssia longboardilla ajaessasi. Dancing longboard antaa sinulle mahdollisuuden olla luova, ja voit tehdä tanssitemppuja, kuten cross stepping, walk the plank, lookback sekä monia muita taiteellisia liikkeitä.

Freestyle longboard

Freestyle longboard tyylin tarkoituksena on temppujen tekeminen. Eli jos etsit longboardia muuhunkin kuin kruisailuun ja välimatkojen taittoon, saattaa olla hyvä ajatus valita freestyle longboard, jotta voisit lisätä ajoosi temppuja - kuten manuals, hand spins ja diverse hop.

Freestyle yhdistetään usein myös dancing-tyyliin, jossa mahdollinen yhdistelmä voisi olla cross-stepp nose manualiin ja lopuksi sarjan viimeistely shove-it:llä.

Freeride longboard

Freeride-ajossa tarkoituksena on tehdä slaideja ja temppuja joko alamäessä (engl. dowhill) tai tasaisella alustalla. Freeride voi muistuttaa hyvin paljon downhill-ajoa, mutta se on enemmän suuntautunut temppuihin.

Suurin ero freeride- ja freestyle-lautojen välillä on dekki. Freeride-dekit ovat jäykempiä ja reagoivat nopeammin, sillä niissä ei ole samaa joustoa, kuin freestyle-dekeissä. Tämä tekee niistäparemmin soveltuvia slaideihin.

Downhill longboard

Downhill longboardissa on kyse nopeudesta, ja paras tapa kasvattaa nopeutta onkin laskea alamäkeen - kuten nimi downhill (suom. alamäki) vihjaa. Downhill longboardilla pyritään tyypillisesti hakemaan adrenaliiniryöppyä jyrkissä rinteissä, jotka mahdollistavat kovan nopeuden (muista myös noudattaa paikallisia liikennesääntöjä onnettomuuksien välttämiseksi). Downhill longboard on myös tarkoitettu slaidien tekemiseen, joka on oleellista, sillä downhill longboardissa ei ole jarrua. Tämän takia sinun tuleekin slaidata hallitaksesi sekä hiljentääksesi vauhtia.

Downhill longboardaus on tarkoitettu kokeneille ajajille, jotka hallitsevat hyvin longboard-tekniikat.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot