VALIKKO
×

Cruiser Longboard & Carver Longboard

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Dekin pituus
Renkaan halkaisija
Trukkityyppi
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Cruiser longboard - kruisailuun ja välimatkojen taittoon

Tältä sivulta löydät hyvän valikoiman kruisailuun sekä carvingiin tarkoitettuja longboardeja.

Cruiser lauta on todennäköisesti ensimmäinen longboard-tyyppi, joka tulee mieleen longboardeja ajatellessa. Ne ovat vilkkaita ajaa ja kuten nimikin vihjaa, ne soveltuvat hyvin kruisailuun. Tyypillisesti cruiser longboardilla liikutaan joko potkimalla tai pumppaamalla. Ne ovat myös erinomaisia välineitä välimatkojen taittoon.

Suosittelemme cruiser longboardin valitsemista, jos nautit kruisailusta tai olet aloittelemassa longboardausta ja et ole vielä löytänyt omaa tyyliäsi. Kun olet harjoitellut taitojasi, voit päivittää laudan sopimaan ajotyyliisi.

Carver longboard - asfaltilla surffausta

Carving lonboard on tehty voimakkaaseen pumppaukseen. Tämä longboard-tyyli dynaamisine käännöksineen tuntuu lumilautailulta tai power surffaukselta asfaltilla. Kun käytät carving longboardia, voit pumpata saadaksesi sekä ylläpitääksesi vauhtia tai tehdä syviä S-muotoisia käännöksiä vauhdin kontrolloimiseksi.

Tältä sivulta löytyvät carving longboardit on erityisesti tehty voimakkaaseen carvingiin, ja niissä on erilaisia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erityisen soveltuvia carvingiin. Mutta koska erilaisilla ajotyyleillä on tapana mennä päällekkäin, sinun on mahdollista päivittää cruiser longboardiisi optimaaliset carving-ominaisuudet (lue seuraava osio).

Päivitä cruiser lauta sopimaan muihin tyyleihin

Vaikka cruiser longboard on tarkoitettu erityisesti kruisailuun, voit silti saavuttaa suuria nopeuksia sekä päivittää osia saadaksesi samoja ominaisuuksia, kuin toisen tyyppisissä longboardeissa on. Luonnollisesti on kaikkein optimaalisinta käyttää longboardia sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen, mutta jos olet hieman utelias ja haluaisit kokeilla myös muita ajotyylejä, voit tällöin tehdä joitakin muutoksia cruiser lautaasi. Alapuolella kerrotaan kuinka saat pääominaisuudet kustakin longboard-tyypistä:

Carver

Tältä sivulta löytyvät carving longboardit on erityisesti tehty voimakkaaseen carvingiin, mutta yksinkertaisesti löysäämällä trukkeja sinun on mahdollista päivittää kruiseriisi optimoidut carving-ominaisuudet. Löysää trukkeja vähitellen, kunnes löydät haluamasi ketteryyden. Löysillä trukeilla pumppaaminen ja syvempien käännöksien tekeminen on helpompaa.

Dancing

Jos omistamasi cruiser longboard on jo ennestään pisimmästä päästä - vähintään 40 " pitkä eikä liian ainutlaatuinen dekin muotoilun puolesta - voit käyttää longboardia myös tanssimiseen. Pitkä muoto antaa sinulle hyvän alustan boardwalkin ja jopa freestyle-temppujen tekemiseen.

Downhill

Cruiser longboardin tulisi olla ainakin 38" jotta sitä voitaisiin käyttää downhill ajossa ja sinun kannattaa myös hankkia leveämmät trukit sekä kovemmat renkaat - tyypillisesti 86A. Pidemmällä laudalla sekä leveämmillä trukeilla lisäät laudan vakautta ja vähennät laudan heilumisen riskiä. Kovemmat renkaat tekevät slaidien aloittamisesta helpompaa verrattuna pehmeämpiin renkaisiin, jotka estävät slaidauksen käynnistymisen johtuen lisääntyneestä pidosta.

Voit myös ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää cruiser longboardin päivittämisestä ajotyyliisi sopivaksi.

Cruiser longboard - klassiset muodot

Longboarding muodossa on pohjimmiltaan kyse tyylistä. Se, millaisen laudan valitset, on pitkälti makuasia. Klassiset cruiser longboardit, kuten pintail ja fishtail, on varustettu surffi-inspiroidulla ulkonäöllä, luoden surffifiiliksen kadulla. Klassisen longboardin inspiroimana on syntynyt myös muita lautamuotoja. Yksi ensimmäisistä muutoksista oli kicktailin lisääminen, joka mahdollisti tiukempien käännöksien tekemisen.

Tutustu kattavaan cruiser longboard valikoimaamme tällä sivulla!

Ja jos sinulla on vielä kysymyksiä longboardeista, kannattaa lukea myös opas Ostaessasi longboardia.

Olet myös tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos tarvitset apua vaikkapa oikean laudan valinnassa.