Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Neopreenihanskat

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Paksuus
Sukupuoli

Neopreenihanskat auttavat sinua voittamaan matalat lämpötilat

Kun vedet viilenevät todella kylmiksi, tulevat vastaan ajat jolloin pelkkä märkäpuku ei enää riitä. Ensimmäisenä lisäät varustukseesi neopreenitossut, mutta kun tämäkään ei enää ole tarpeeksi pitämään kylmää loitolla, on aika ottaa käyttöön myös neopreenihanskat.

Kun kyseessä ovat neopreenihanskat, surfkäsineet tai mitkä tahansa vesiurheiluun tarkoitetut käsineet, silloin kestävyys, istuvuus ja käsineiden toimivuus ovat avainasemassa.

Kuinka paksut neopreenikäsineet minun pitäisi hankkia?

Vesiurheilukäsineissä joustava neopreeni on materiaalina parempi hyvän istuvuutensa ansiosta. Yleisin paksuus on välillä 2mm - 5mm ja mitä paksummat neopreenikäsineet ovat, sitä paremmin ne lämmittävät. Paksumpien neopreenihanskojen läpi kosketustuntuma on heikompi, joten sopivan paksuuden valitseminen onkin aina tasapainoilua käsien lämpimänä pysymisen ja käyttömukavuuden välillä.

Siispä, valitse neopreenihanskat, jotka istuvat tiukasti. Sillä mikäli ne ovat liian suuret, kätesi kelluvat niiden sisällä ja tämä alkaa häiritsemään tekemistäsi hyvin nopeasti. Lisäksi liian väljät neopreenihanskat täyttyvät helposti vedellä, jolloin ne muuttuvat painaviksi ja kömpelöiksi. Tunne on sama kuin jos meloisit käsipainoilla. Toki - se olis tehokasta treeniä, mutta ei hauskaa.

Pidä neopreenihanskat märkäpuvun hihojen alla

Jos haluat tarjota itsellesi hieman lisämukavuutta ja lämpöä, sinun kannattaa pitää neopreenihanskat puettuna märkäpukusi hihojen reunojen alle. Tämä on yksinkertainen kikka, jonka avulla saatat pystyä viettämään vähän pidemmän aikaa vedessä, ennen kuin kätesi alkavat palelemaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot