Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Lasketteluhousut / Talvihousut

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Sukupuoli
Aktiviteetti
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Lautailuhousut ja lasketteluhousut pitävät sinut lämpimänä ja kuivana

Mitä pukea päälle laskettelurinteeseen? No, se riippuu siitä, minkä tyylistä laskettelua harrastat. Tästä kategoriasta löydät lasketteluhousut sekä lumilautailuhousut.

Joten kuinka valita sopivat vaatteet? On muutamia asioita, joita sinun kannattaa harkita.

Hyvä talvihousupari on nivelletty, jotta voit liikkua vapaasti, sekä tuntea olosi mukavaksi. Housujen etuosassa on yleensä tuulenpitävää kangasta, joka estää tuulta kylmettämästä sinua. Housujen takaosassa on yleensä joustavaa ja hengittävää kangasta, joka sallii kosteuden haihtumisen aluskerroksesta. Jos sää on hyvin kylmä, on myös mahdollista hankkia lämpö hiihtohousut.

Kaikki tästä kategoriasta löytyvät lasketteluhousut ja lautailuhousut on valmistettu laadukkaista materiaaleista, muutamien parhaiden valmistajien toimesta.

Mikä on hengittävyystesti?

Jos haluat testata, ovatko talvihousut tai mikä tahansa muu vaatekappale, tuulenpitävää, voit tehdä "hengittävyystestin". Ota housut käteesi, ja pidä kangasta suusi lähellä. Puhalla kovasti, ja jos housut ovat tuulenpitävät, sinun ei pitäisi tuntea kankaan läpi pääsevän ilmaa.

Laadukkaiden lasketteluhousujen avainominaisuudet

Laskettelua voi verrata juoksemiseen monella eri tavalla. Liikkeet ovat suurin piirtein samoja, ja housut, joita käytät lasketteluun ja juoksuun, on suunniteltu samankaltaisilla ominaisuuksilla. Tarkoituksena on optimoida jalkojen liikkuvuutta. Lasketteluhousuja on saatavilla sekä tiukkoina, että löysän mallisina - mikä sopii sinulle parhaiten, on henkilökohtainen makuasia.

Kuten juoksuhousut, lautailuhousuissa on yleensä heijastimia, jotta ne olisi helpompi nähdä hämärämmissä olosuhteissa. Tämä on erityisen tärkeää, kun liikut erämaissa. Tällöin suosittelemme käyttämään myös otsalamppua.

Kokoa aluskerros oikein

Voi olla hyvä ajatus käyttää villaisia alusvaatteita talvihousujesi alla. Villa on hyvä materiaali kuljettamaan hikeä pois iholta.

Laskettelu voi olla koko kehon treeniä, ja se vaatii vaatteiltasi paljon ilmanvaihtoa sekä joitakin hengittäviä ominaisuuksia. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka on löydettävissä kaikista tämän osion housuista.

Joissakin malleissa on eristäviä ominaisuuksia, toiset mallit on taas valmistettu ainoastaan suojaamaan tuulelta ja vedeltä.

Kunnollisten talvihousujen rakenne

Kun lähdet koko päivän kestävälle hiihtoretkelle, on tärkeää valita hiihtohousut, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana. Suosittelemme valitsemaan hiihtohousut, jotka on valmistettu polyesteristä.

Ja oletpa kilpahiihtäjä tai rento vapaa-ajalla hiihtäjä, maastohiihto voi olla koko kehon treeniä. Tämän kategorian hiihtohousut on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, mutta myös pitämään sinut kuivana, sallien kosteuden haihtumisen.

Useimmat valikoimassamme olevat hiihtohousut on valmistettu siten, että etuosassa on tuulenpitävää kangasta, ja takana on ilmanvaihto. Löydät myös lämpöeristettyjä housuja todella kylmille päiville. Ei väliä sillä, millaiset housut valitset, ne ovat kaikki vedenpitäviä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot