×
Valikko

Laskettelumonot miehille

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Monon leveys
Flex
Monon tyyppi
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Haluat täydellisesti istuvat miesten laskettelumonot

Olemme kaikki kuulleet kauhutarinoita aloittelevista laskettelijoista, joiden jalat väsyvät jo muutaman tunnin jälkeen, pakottaen heidät pitämään taukoja ja menettämään aikaa rinteessä.

Näissä tilanteissa laskettelumonot ovat usein vuokratut, ja niitä on jo käytetyt paljon, jolloin ne eivät ole istuvuudeltaan sopivat. Tämä (totta kai) ei ole tilanne johon haluat joutua laskettelureissullasi. Haluat ottaa mukaan miesten laskettelumonot, jotka antavat sinulle oikean istuvuuden heti ensimmäisenä päivänä.

Laskettelumonojen ulko-osa koostuu kovasta muovikuoresta ja onkin tärkeää, että sisäkengät tarjoaa hyvää käyttömukavuutta sekä istuvuuden. Tiivistettynä, laskettelumonoilla on kolme tehtävää:

Niiden tulee mukavat jalassa, ja samalla pitää jalat lämpiminä. Sen lisäksi, niiden tulee pystyä siirtämään liikkeesi suksiin.

Korkea laatu on yhtä kuin täydellisesti istuvat miesten laskettelumonot

Laadukkaat miesten laskettelumonot istuvat hyvin jo heti alussa, mutta ne mukautuvat myös ajan kanssa jalkoihin, tarjoten vielä paremman istuvuuden. Meillä on laaja valikoima erilaisia laskettelumonoja sellaisilta valmistajilta, kuin Salomon, Nordica ja Alpina.

Miesten laskettelumonot - Löydä paras flex

Laskettelumonojen sivussa on yleensä kirjoitettuna numero, kuten 90 tai 110. Tämä numero kertoo laskettelumonon flexin. Flex kuvaa laskettelumonojen jäykkyyttä. Mitä korkeampi numero, sitä teknisempiä taitoja vaaditaan monolta. Jos olet tasoltasi aloittelija, suosittelemme sinua valitsemaan matalan flex numeron, jolloin miesten laskettelumonot ovat anteeksiantavaisemmat.

Jos olet epävarma laskettelumonojen valinnassa, suosittelemme sinua lukemaan oppaamme oppaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot