Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Quad Rullaluistimien Oheistarvikkeet

Hyvä tietää

Päivitä tyylisi ja hanki parhaat quad rullaluistimien oheistarvikkeet

Intohimoinen rullaluistelija tietää, että quad rullaluistimet ovat paljon muuta kuin pelkkä rullaluistinpari. On olemassa tuhansia, ja taas tuhansia erilaisia tapoja kustomoida quad luistimet. Kun osa muokkauksista on ainoastaan visuaalisia, jotkin quad rullaluistimien oheistarvikkeet optimoivat sekä nopeutta että rullaluistelukokemusta.

Tältä sivulta löydät erilaiset varaosat ja oheistarvikkeet quad luistimiisi; työkalut, kiinnitysosat, jarrupalat, värikkäät nauhat, pohjalliset sekä paljon muuta. Tällä hetkellä yksi suosituimmista tuotteistamme on sateenkaaren väriset nauhat Rio quad rullaluistimiin, jotka ovat täydellinen oheistarvike antamaan rullaluistimillesi persoonallisuutta.

Löydät myös suositut Supreme Turbo rullaluistinkengät, joihin voit itse valita renkaat oman makusi mukaan. Jos rullaluistimistasi on rikkoutunut jokin osa, löydät todennäköisesti tarvitsemasi varaosan täältä.

Jos koet, että quad luistimesi ovat hieman liian jäykät kääntyessäsi, voit pehmentää tuntumaa hieman valitsemalla pehmeämmät trukkikumit, jotka löydät myös tästä kategoriasta. Jos sinulla on päinvastainen ongelma (rullaluistimesi ovat liian pehmeät), voit tällöin vaihtaa trukkikumit kovempiin. Tämä on edullinen muutos, mutta tulet yllättymään siitä, kuinka paljon trukkikumien vaihto vaikuttaa rullaluistelukokemukseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot