Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Oheistarvikkeet

Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Kädenlämmitin, varpaanlämmitin sekä muut oheistarvikkeet

Jos on olemassa jokin asia, jota ei voi välttää, niin se on sää ja hyvin kylminä päivinä on melkein mahdotonta olla saamatta vilunväreitä, olipa sinulla kuinka monta lämmintä vaatekerrosta päälläsi. Tämä on vain "bonus", jos pidät kovasti talviurheilusta.

Yksi asia, jonka voit tehdä minimoidaksesi käsien, jalkojen ja varpaiden palelua on, kuten ehkä arvasit, ottaa käyttöön kädenlämmitin, varpaanlämmitin sekä jalanlämmitin.

Kun "rikot" lämpötyynyn, se käynnistää kemikaalisen reaktion, joka tarjoaa mukavantuntuisen ja lämpimän pinnan. Nämä lämmittimet voi laittaa hanskoihin, lapasiin ja kenkiin, ja ne auttavat pitämään raajat lämpiminä koko päivän.

Valikoimassamme olevat lämmittimet lämpenevät 45 °C asti, ja pitävät 37 °C keskilämpötilan jopa 12 tuntia. Tämä koskee myös jalanlämmittimiä. Ne voidaan laittaa kenkien pohjallisten alle, jolloin ne pitävät jalkasi lämpiminä suurimman osan päivästä.

Muut hyödylliset oheistarvikkeet

Tästä kategoriasta löydät myös muita erinomaisia oheistarvikkeita useimpiin talviurheilulajeihin. Lukkoja, työkaluja ja paljon muuta.

Useimmilla ihmisillä on vain yksi monopari, jolloin on hyvin tärkeää pitää monot kuivina ja valmiina seuraavan päivän rinnereissua varten. Tätä varten meiltä löytyy erilaisia laskettelumonojen ja kenkien kuivaajia/lämmittimiä. Valikoimassamme olevissa kengänlämmittimissä on sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja, jotta et polta kenkiäsi. Lämpötilaa on helppo säätää, ja yhtenä vinkkinä on lisätä lämpötilaa hieman, ennen kuin laitat kengät jalkaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot