×
Valikko

Neopreenikengät

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Paksuus

Neopreenitossut pitävät jalkasi lämpiminä vedessä

Pari neopreenikenkiä tai laadukkaita neopreenitossuja on välttämätön osa varusteita, mikäli haluat surffailla kylmissä vesissä. Neopreenikengät voivat itse asiassa olla juuri se tekijä, joka mahdollistaa maratonsession erittäin viileissä lämpötiloissa sen sijaan, ettet onnistuisi tavoittamaan ensimmäistäkään aaltoa johtuen kylmän veden turruttamista jaloista.

Ja onneksi, meillä onkin laaja valikoima neopreenikenkiä ja neopreenitossuja, jotka pitävät vedessä olosi mukavana. Ja mikä tärkeintä, mahdollistavat sinun surffailla pidempään.

Round toe vai split toe -malliset neopreenikengät?

Olet varmaankin huomannut, että joissakin neopreenitossuissamme on jaettu varvasosa (split-toe) ja toisissa taas yhtenäinen pyöreä kärki (round-toe).

Split-toe neopreenikengät muistuttavat etäisesti lapasia, koska niissä isovarpaalle on erotettu oma tilansa lapasen peukalon lailla. Split-toe muotoilun kannattajat sanovat sen antavan heille paremman tasapainon ja paremman tuntuman lautaan.

Round-toe malliset neopreenitossut ovat itseasiassa kuten tavalliset neopreenikengät. Tässä mallissa ei ole varvastilan jakajaa kuten split-toe mallissa. Mikä myöskin puhuu round-toe muotoilun puolesta on se, että monet vesiurheilijat kokevat niiden käyttömukavuuden olevan parempi.

Minkä kokoiset neopreenikengät minun tulisi hankkia?

Kaikki neopreenikengät ja neopreenitossut ovat saatavilla vain miesten kokotaulukolla ja ainoastaan tasakoossa, puolikkaita tai neljäsosakokoja ei ole.

Aluksi uudet neopreenikengät saattavat tuntua hieman tiukoilta, mutta voit odottaa niiden venyvän jonkin verran ja istuvan paremmin muutaman käyttökerran jälkeen. Nyrkkisääntönä on, että varpaidesi tulisi koskettaa tossujen kärkiä, kun kokeilet niitä ensimmäistä kertaa. Usein muutaman käyttökerran jälkeen ne ovatkin täydelliset.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot