Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Neopreenikengät

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Paksuus

Mitkä ovat neopreenikengät?

Surffikengät, jotka tunnetaan myös nimellä neopreenikengät tai märkäpukukengät, ovat paksut sukat, jotka on erityisesti suunniteltu pitämään jalat lämpiminä kylmissä vesissä. Lisäksi neopreenikengät auttavat suojaamaan jalkoja koralleilta, teräviltä esineiltä meressä ja kivisiltä ranta-alueilta. Ne ovat yleisessä käytössä kaikenlaisten surffaajien, leijalautailijoiden ja SUP-lautailijoiden keskuudessa.

Neopreenikenkien valinta

Neopreenikenkiä löytyy kahta eri tyyliä- split toe ja round toe.

Oikeiden neopreenikenkien valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Split toe -kengissä isovarvas on erotettu muista varpaista. Useimmat surffaajat kokevat, että tällaisilla kengillä saa paremman tasapainon ja tuntuman lautaan. Pyöreäkärkisissä round toe -neopreenikengissä ei ole jakajaa, ja niitä pidetään mukavampina käyttää.

Kuinka neopreenikenkien tulisi istua?

Märkäpukukenkien tulee istua tiukasti nilkkojen ja jalkojen ympärillä. Ne eivät saa olla liian tiukat, muuten ne estävät verenkierron, tai liian suuret, koska tällöin vesi voi päästä sisään. Tämä johtaa kylmiin jalkoihin ja huonoon tasapainoon. Neopreenikenkiä on yleensä 3 mm, 5 mm ja 7 mm paksuisina. Paksummat neopreenitossut ovat lämpimämmät ja mahdollistavat aalloilla ratsastamisen kylmimpinäkin päivinä. Ne ovat kuitenkin myös vähemmän herkät, mikä saattaa hieman heikentää tuntumaa lautaan.

Muista mitata jalkasi ja tarkistaa kokotaulukko saadaksesi neopreenikengät, jotka sopivat sinulle täydellisesti. Uudet märkäpukukengät saattavat tuntua aluksi hieman liian kireiltä, mutta voit odottaa niiden venyvän ja istuvan paremmin muutaman käyttökerran jälkeen.

Etsitkö kokonaista märkäpukusettiä? Tutustu sitten Märkäpuvut , Neopreenihanskat ja Neopreenihuput -valikoimiimme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot