×
VALIKKO

Tarrat

  Filter
Tuotemerkit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Tarrat mahdollistavat scootin tuunauksen

Yksi parhaista tavoista osoittaa kannatustasi kypärälläsi, scootillasi tai suojavarusteillasi ovat tarrat. Ei ole moniakaan asioita, jotka mahdollistavat tuunauksen yhtä helposti ja tehokkaasti, kuin huolella valittu tarra.

Ja mikset tuunaisi samalla myös läppäriäsi makealla scootti tarralla?

Ajajia on myös erilaisia, ja jotkut haluavat vain kuorruttaa varusteensa tarroilla, jotta kukaan ei arvaisi kypärän alkuperäistä väriä.

Tästä kategoriasta löydät tarrat SkateProlta sekä erilaisilta scootti brändeiltä. Suurin piirtein kerran vuodessa graafiset suunnittelijamme luovat uuden ja uniikin tarra-arkin, joka löytyy tästä osiosta. Tämä on myös se kategoria, josta löydät hyvin suositun Figz-tarrakokoelman, joissa esiintyy joitakin maailman suosituimpia scoottiajajia. Nämä tarrat ovat todellisia keräilyesineitä ja ne ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Tue brändiäsi scoottitarralla

Huolimatta siitä, mikä on suosikki scoottibrändisi, on hyvä mahdollisuus että löydät meiltä kyseisen brändin oheistuotteita sekä tarroja.

Kaikki tämän kategorian tarrat sekä tarra-arkit on painettu kiiltävälle pinnoitetulle vinyylille, ja tarrat ovat säänkestäviä ja ne voidaan kiinnittää mihin vain - sisälle ja ulos. Joten mitä oikein odotat?