×
Valikko

Scootti tarrat

  Filter
Tuotemerkit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Tuunaa skuuttisi ja näytä tukesi scootti tarroilla

Ei ole moniakaan asioita, jotka mahdollistavat tuunauksen yhtä helposti ja tehokkaasti, kuin huolella valittu tarra. Yksi parhaista tavoista osoittaa kannatustasi kypärälläsi, scootillasi tai suojavarusteillasi ovat tarrat. Voit joko valita harkiten, mitä tarroja kiinnität skuuttiin, tai kuorruuttaa skuuttisi niillä, jolloin kukaan ei arvaa skuutin alkuperäistä väriä.

Mikset myös tuunaisi vaikkapa läppäriä hienoilla skuuttiaiheisilla tarroilla?

Tästä kategoriasta löydät tarrat SkateProlta sekä erilaisilta scootti brändeiltä. Riippumatta siitä, mitä brändiä kannatat, on erittäin suuri todennäköisuus että löydät kyseisen valmistajan tarrat että oheistarvikkeet valikoimastamme.

Noin kerran vuodessa graafiset suunnittelijamme luovat uuden ja uniikin tarra-arkin, joka löytyy tästä osiosta. Tämä on myös se kategoria, josta löydät hyvin suositun Figz-tarrakokoelman, joissa esiintyy joitakin maailman suosituimpia scoottiajajia. Nämä tarrat ovat todellisia keräilyesineitä ja ne ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Tarrat on valmistettu kestämään

Kaikki tämän kategorian scootti tarrat sekä tarra-arkit on painettu kiiltävälle pinnoitetulle vinyylille, ja tarrat ovat säänkestäviä ja ne voidaan kiinnittää mihin vain - sisälle tai ulos. Joten mitä oikein odotat?

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot