×
Valikko

Renkaat Bleideihin

  Filter
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Renkaat bleideihin

Bleidauksessa rullaluistelijat suosivat yleensä pienempiä renkaita, jotka ovat halkaisijaltaan 54-64 mm. Pienet bleidaukseen tarkoitetut rullaluistimen renkaat helpottavat temppuilua johtuen vakaudesta, jota ne tarjoavat ollessaan lähempänä maata.

Bleidin renkaat ovat hyvin kovat ja usein välillä 88A-95A. Kovilla bleidaukseen tarkoitetuilla renkailla saat eniten irti tempuistasi. Kovilla bleidin renkailla vältät renkaiden tarttumisen pintaan, joka voisi tapahtua jos valitsisit pehmeät renkaat, joissa on enemmän pitoa.

Jos rullaluistelet rampeissa pehmeillä renkailla, joissa on paljon pitoa, saatat kaatua niiden takia.

Bleidin renkaissa on hyvin kapea litteä profiili, mikä varmistaa optimaalisen kontrollin joka tilanteessa.

Bleidin renkaat myydän neljän kappaleen seteissä

Renkaat bleideihin myydään yleensä neljän kappaleen seteissä. Syy tälle on se, että bleidaajat käyttävät usein kahta eri rengaskokoa bleideissään. Neljä keskellä olevaa rengasta ovat hieman pienemmät ja kovemmat, kuin muut neljä rengasta. Tämä tekee bleidestä vähemmän vastaavat, mutta helpottaa ilmatempuista laskeutumista. Toinen syy tälle on se, että kovemmat keskirenkaat tarjoavat bleidaajalle optimaalisen hallinnan grindatessa.

Huomautus: Kaikki renkaat bleideihin myydään ilman laakereita (ellei toisin ole mainittu). Tämä johtuu siitä, että useimmilla bleidaajilla on omat makumieltymyksensä laakereihin liittyen. Jos olet epävarma siitä, mitkä laakerit tai renkaat sinun tulisi valita, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot