VALIKKO
×

Renkaat bleideihin

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus

Bleidin renkaat

Bleidauksessa rullaluistelijat suosivat yleensä pienempiä renkaita, jotka ovat halkaisijaltaan 54-64 mm. Pienet bleidaukseen tarkoitetut rullaluistimen renkaat helpottavat temppuilua johtuen vakaudesta, jota ne tarjoavat ollessaan lähempänä maata.

Renkaat ovat hyvin kovat ja usein välillä 88A-95A. Kovilla bleidaukseen tarkoitetuilla renkailla saat eniten irti tempuistasi. Kovilla bleidirenkailla vältät renkaiden tarttumisen pintaan, joka voisi tapahtua jos valitsisit pehmeät renkaat, joissa on enemmän pitoa.

Jos rullaluistelet rampeissa pehmeillä renkailla, joissa on paljon pitoa, saatat kaatua niiden takia.

Bleidirenkaissa on hyvin kapea litteä profiili, mikä varmistaa optimaalisen kontrollin joka tilanteessa.

Myydän neljän kappaleen seteissä

Bleidauksessa käytetyt rullaluistimen renkaat myydään yleensä neljän kappaleen seteissä. Syy tälle on se, että bleidaajat käyttävät usein kahta eri rengaskokoa bleideissään. Neljä keskellä olevaa rengasta ovat hieman pienemmät ja kovemmat, kuin muut neljä rengasta. Tämä tekee bleidestä vähemmän vastaavat, mutta helpottaa ilmatempuista laskeutumista. Toinen syy tälle on se, että kovemmat keskirenkaat tarjoavat bleidaajalle optimaalisen hallinnan grindatessa.

Huomautus: Kaikki bleidirenkaat myydään ilman laakereita (ellei toisin ole mainittu). Tämä johtuu siitä, että useimmilla bleidaajilla on omat makumieltymyksensä laakereihin liittyen. Jos olet epävarma siitä, mitkä laakerit tai renkaat sinun tulisi valita, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.