Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Miesten rullaluistimet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Taitotaso
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Kuntoile miesten rullaluistimilla

Täältä löydät miesten rullaluistimet, sekä rullaluistimet vanhemmille pojille. Tässä kategoriassa olevat miesten rullaluistimet ovat kuntorullaluistimia, mikä tarkoittaa että ne sopivat kuntoiluun. Rullaluistimia löytyy niin aloittelijoille, kuin kokeneille rullaluistelijoille.

Monet miehet pitävät enemmän inline rullaluistimista, kuin quad rullaluistimista. Inline rullaluistimia voidaan käyttää erilaisissa rullaurheilulajeissa ja koska niissä on suurempi direktionaalinen vakaus, ne soveltuvat koviin nopeuksiin. Sen lisäksi monissa inline rullaluistimissa on neutraalimpi ja jopa maskuliininen design.

Kiskot miesten rullaluistimiin

Useimmat miesten rullaluistimet on varustettu muovi- tai alumiinikiskoilla, mutta koska tavallisia muovikiskoja suositellaan alle 80 kg käyttäjille, on yleensä hyvä ajatus valita alumiinikiskoiset miesten rullaluistimet. Koska komposiittikiskot ovat pehmeämmät kuin alumiinikiskot, niissä on enemmän vastusta ja sinun täytyy työskennellä enemmän vauhdin saamiseksi. Alumiinikiskot ovat yleensä muovista valmistettuja kovemmat, mikä tarjoaa enemmän vakautta ja tekee rullaluistimista nopeammat. Tosin, bleideissä (aggressive inline rullaluistimet) on usein vahvat muovikiskot, sillä ne soveltuvat temppujen tekemiseen.

Tämän kategorian rullaluistimien ominaispiirteenä on korkea kenkäosa, joka tarjoaa hyvää käyttömukavuutta sekä nilkan tukea. Ne on tarkoitettu ulkokäyttöön ja soveltuvat oivallisesti kuntoiluun sekä normaaliin paikasta toiseen liikkumiseen. Jos haussa on miesten rullaluistimet kuntoiluun, löydät varmasti oikean mallin täältä.

Miesten rullaluistimet jarrulla vai ilman?

Monissa tämän kategorian rullaluistimissa on takana jarru. Jos olet aloittelija tai käytät rullaluistimia kuntoiluun, voi olla hyvä ajatus valita jarrulliset miesten rullaluistimet. Jos haluat käyttää rullaluistimia pikarullaluisteluun tai rullakiekkoon, kannattaa valita tällöin valita kyseistä käyttötarkoitusta varten suunnitellut rullaluistimista, joissa ei yleensä ole jarrua, sillä ne ovat usein tiellä. Sen lisäksi, jarru on tarpeeton jos sinulla on kehittynyt jarrutustekniikka.

Saadaksesi vinkkejä oikean mallin valintaan voit myös tutustua rullaluistimien valintaa käsittelevään oppaaseemme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot