VALIKKO
×

Miesten rullaluistimet

Miesten|Naisten|Lasten
  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Kiskojen materiaali
Monon tyyppi

Tältä osastolta löydät rullaluistimet miehille ja pojille koosta 36 lähtien. Tämän sivun rullaluistimet on suunniteltu lähinnä fitness-luisteluun, niin vasta-alkajille kuin pitkän linjan harrastajillekin. Jos etsit rullaluistimia muihin tarkoituksiin, kuten temppurullaluisteluun tai pikarullaluisteluun, löydät ne rullaluistimet-pääkategorian alta.

Monet pitävät enemmän inline mallista kuin quad mallista. Inlinea pystyy käyttämään moneen eri urheiluun ja niissä on parempi vakaus joka sopii nopeaan vauhtiin. Myöskin inline luistimet ovat ulkomuodoltaan miehekkäämmät.

Kiskot miesten rullaluistimiin

Useimmat miesten rullaluistimet ovat muovi tai alumiini kiskoilla, mutta tavallista muovista kiskoa suositellaan alle 80kg painaville. Koska muovinen kisko on pehmeämpää kuin alumininen kisko, tarvitsee muovisessa tehdä enemmän töitä saadakseen kovat vauhdit. Alumininen kisko ei taas ole yhtä vakaa kuin muovinen. Kuitenkin aggressiiviset luistimet tehdääm vanhvasta muovista, koska se sopii paremmin temppuihin.

Yleinen ominaisuus inlinereissä on korkea varsi, joka tarjoaa mukavuutta ja tulee nilkkaa. Ne ovat suunniteltu ulkokäyttöön ja ovatkin erinomaiset kuntoiluun ja pitkiin matkoihin. Jos etsin mieheille kuntoiluun rullaluistimia, löydät varmasti sopivat täältä.

Jarruilla vai ilman?

Monissa miesten rullaluistimissa on takana jarru. Jos olet aloittelija tai käytät rullaluistimia kuntoiluun, on hyvä valita jarrulliset. Jos taas pikaluistelet tai pelaat rullakiekkoa, kannattaa valita luistin sen mukaan mihin se on suunniteltu. Niissä harvoin on jarruja, koska ne ovat helposti tiellä. Kuitenkin jarru on ehdoton, jos luistelua vielä opetellaan.

Muistathan myös, että jos tilaamasi koko ei ollutkaan juuri sopiva, vaihdamme luistimesi uuteen kokoon nopeasti ja ilmaiseksi. Vinkkejä luistimien koon valintaan löydät koko-oppaistamme, joiden linkit löytyvät tuotetiedoista.