Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Skeittilaudan renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 4

Hyvä tietää

Skeittilaudan renkaat - oikean koon ja kovuuden valinta

Skeittilaudan renkaat ovat saatavilla eri halkaisijoissa, kovuuksissa sekä vielä useammissa värivaihtoehdoissa ja designeissä. Kaikki valikoimassamme olevat skeittilaudan renkaat on valmistettu polyuretaanista, joka tarjoaa erinomaisen pidon sekä kestävyyden.

Renkaan kovuus sekä koko ovat kaksi tärkeintä seikkaa, joihin tulisi kiinnittää huomiota skeittilaudan renkaita ostaessasi.

Renkaan koko: Renkaan koko ilmoitetaan halkaisijana ja se vaikuttaa nopeuteen sekä hallintaan. Suuremmat skeittilaudan renkaat ovat tyypillisesti nopeampia, mutta eivät yhtä helposti ohjattavia, kun taas pienemmän renkaat ovat helpommin ohjattavia, mutta eivät yhtä nopeita.

Renkaan kovuus: Renkaan kovuus ilmoitetaan numeroilla sekä A-kirjaimella. Durometer (eli renkaan kovuus) vaikuttaa renkaiden kestävyyteen, pitoon sekä iskunvaimennukseen. Mitä korkeampi luku, sitä kovemmat renkaat ovat.

Ja jos olet epävarma siitä, millaiset renkaat sinun tulisi valita, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Skeittilaudan renkaan kovuus ja ajotyyli

Jos olet tekninen katuskeittaaja, saatat tällöin suosia pienempiä renkaita johtuen siitä, että ne ovat kevyemmät, helpottaen flippitemppujen tekemistä.

Jos taas skeittaat parkissa (vertti ja bowl), saatat tällöin haluta leveämmät renkaat, jotta saat enemmän pitoa laudan ja pinnan väliin.

Pehmeät skeittilaudan renkaat - kruisailu

Pehmeämmät renkaat tekevät ajosta tasaisempaa, ja et tunne jokaista kadulla olevaa pikkukiveä. Tämän takia kruisailijat suosivat pehmeämpiä renkaita.

Hyvin pehmeät skeittilaudan renkaat - trendi longboardilla kruisailuista

Hiljattain kaupungissa kruisailevien skeittaajien keskuudessa on kasvattanut suosiotaan trendi, jossa laudassa käytettään hyvin pehmeitä renkaita. Tämä on saanut alkunsa longboard-kulttuurista.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot