×
VALIKKO

Skeittilaudan renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys
Renkaan kovuus

Hyvä tietää

Skeittilaudan renkaat - oikean koon ja kovuuden valinta

Skeittilaudan renkaat ovat saatavilla eri halkaisijoissa, kovuuksissa sekä vielä useammissa värivaihtoehdoissa ja designeissä. Kaikki valikoimassamme olevat skeittilaudan renkaat on valmistettu polyuretaanista, joka tarjoaa erinomaisen pidon sekä kestävyyden.

Renkaan kovuus sekä koko ovat kaksi tärkeintä seikkaa, joihin tulisi kiinnittää huomiota skeittilaudan renkaita ostaessasi.

Renkaan koko: Renkaan koko ilmoitetaan halkaisijana ja se vaikuttaa nopeuteen sekä kontrolliin. Isommat skeittilaudan renkaat ovat tyypillisesti nopeampia, mutta eivät yhtä helposti ohjattavia, kun taas pienemmän renkaat ovat helpommin ohjattavia, mutta eivät yhtä nopeita.

Renkaan kovuus: Renkaan kovuus ilmoitetaan numeroilla sekä A-kirjaimella. Durometer (eli renkaan kovuus) vaikuttaa renkaiden kestävyyteen, pitoon sekä iskunvaimennukseen. Mitä korkeampi luku, sitä kovemmat renkaat ovat.

Valikoimastamme löytyy neljän skeittilautarenkaan paketteja, mutta voit myös ostaa renkaita yksittäin. Tuotesivulta on nähtävissä, kuinka monta rengasta pakettiin kuuluu. On myös mahdollista valita erikokoisia halkaisijoita, jotta saisit skeittilautaasi juuri sen kokoiset renkaat, kuin haluat.

Tutustu valikoimassamme oleviin skeittilaudan renkaisiin tällä sivulla. Myymme korkealaatuisia renkaita useilta tunnetuilta skeittilautabrändeiltä.

Ja jos olet epävarma siitä, millaiset renkaat sinun tulisi valita, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Mikä on tyylisi?

Skeittilaudan renkaat ovat ennen kaikkea makuasia, mutta niihin on myös muutamia nyrkkisääntöjä:

Jos olet tekninen katuskeittaaja, saatat tällöin suosia pienempiä renkaita johtuen siitä, että ne ovat kevyemmät, helpottaen flippitemppujen tekemistä.

Jos taas skeittaat parkissa, saatat tällöin haluta leveämmät renkaat, jotta saat enemmän pitoa laudan ja pinnan väliin.