VALIKKO
×

Jääkiekkoluistimet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Sisäkengän ominaisuudet
Vaihdettava terä

Jääkiekkoa pelatessa, on hyvä olla jääkiekkoluistimet jotka ovat vahvat, vankat ja optimisoitu äkkinäisiin kiihdytyksiin, jarrutuksiin ja käännöksiin.

Jääkiekkoluistinten materiaalit ja ominaisuudet

Jääkiekkoluistimet ovat vankat luistimet, joiden muotoilu tukee erityisesti nilkan aluetta. Jääkiekkoluistimet mahdollistavat myös nopean kiihtyvyyden ja äkkinäiset liikkeet. Jos käytät luistimiasi vähintään viikottain (monta teroituskertaa elinkaaren aikana), suosittelemme teriä, jotka ovat ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs kestää aktiivista käyttöä ja jatkuvia teroituksia.

Suurinosa jääkiekkoluistimista on tehty polyuretaani-nahasta ja muovista. PU-nahka ei ole niin joustavaa kuin oikea nahka, mutta sen sijaan se on erittäin kestävää ja vahvaa. Jääkiekkoluistimet ottavat iskuja vastaan mailoista ja kiekoista lähes jatkuvasti pelatessa, jonka vuoksi niiden tulee olla erittäin kestävät ja suojaavat.

Terillä on monta ominaisuutta, niitä käytetään luomaan momenttumia, mutta toimivat myös jarruina. Terien ansiosta luistimilla voi tehdä vikkeliä kiihdytyksiä ja käännöksiä.