×
Valikko

Hokkarit

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Sisäkengän ominaisuudet
Vaihdettava terä

Hyvä tietää

Hokkarit - materiaalit ja ominaisuudet

Ei taida tulla yllätyksenä, että kun pelaat jääkiekkoa, tarvitset hokkarit, jotka ovat sekä vanhat, optimoitu nopeaan kiihdytykseen, käännöksiin että pysähdyksiin. Tästä kategoriasta löydät valikoimassamme olevat hokkarit sekä naisille että miehille, sillä jääkiekkoluistimet ovat yleensä unisex-mallisia.

Hokkarit tarjoavat hyvän nilkan tuen, ja niissä on hieman kaartuva terä, mikä mahdollistaa nopeuden sekä pikaiset liikkeet. Sen lisäksi hokkarit on suunniteltu vankoiksi, ja niissä on yleensä nauhakiinnitys solkien sijaan, sillä se tarjoaa sinulle optimaalisen istuvuuden.

Useimmat jääkiekkoluistimet on valmistettu PU-nahasta ja muovista. PU-nahka ei ole yhtä joustavaa kuin aito nahka, mutta sen sijaan erittäin kestävää sekä vahvaa. Kun pelaat jääkiekkoa, luistimesi ovat alttiita muiden pelaajien mailoista, kiekosta sekä törmäyksistä aiheutuville iskuille, ja sen takia hokkareiden tulee olla vahvat suojatakseen jalkojasi mahdollisimman paljon.

Terillä on useita ominaisuuksia, sillä niitä käytetään liikkeen luomiseen, mutta ne toimivat myös jarruina. Sen lisäksi, terillä on mahdollista tehdä vikkeliä kiihdytyksiä sekä käännöksiä. Hokkareiden pitäisi olla nopeat, mutta niiden ohjailtavuus on aivan yhtä tärkeää. Säännölliseen käyttöön (viikoittaisiin harjoituksiin, sekä sen seurauksena, moniin teroituksiin), suosittelemme jääkiekkoluistimia, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät. Ne ovat hyvin kestävät ja soveltuvat teroitettaviksi uudelleen ja uudelleen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot