Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Lasten rullaluistelusuojat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Lasten rullaluistelusuojat ovat välttämättömiä aloittelijoille

Jos lapsesi on alkanut rakastaa skeittaamista tai rullaluistelua, on täysin ymmärrettävää että olet huolissasi siitä, mitä voi sattua. On kuitenkin upea tunne nähdä lapsen olevan innoissaan uudesta harrastuksesta, kokeillen uusia ja jännittäviä asioita.

Erityisesti, kun urheilulaji on lapselle uusi, on hyvin tärkeää, että lapsi käyttää suojavarusteita. Mutta jos näin ei ole, riskinä on, että lapsi saa huonon kokemuksen, joka säikäyttää lapsen johtaen lopulta urheilulajin harrastuksen lopettamiseen lyhyen ajan jälkeen.

Skeittaus ja rullaluistelu ovat urheilulajeja, jotka vaativat paljon harjoittelua ja kaatumisia ennen kuin lajissa tulee hyväksi. Sen takia onkin tärkeää hankkia suojasetti lapselle "yritys ja erehdys"-prosessin aikana.

Lasten suojat ovat tärkeitä

On tärkeää, että lapsi käyttää lasten suojia, olipa kyse rullaluistelusta, skeittaamisesta tai potkulautailusta. Erityisesti kypärää ei tulisi unohtaa, mutta sen lisäksi me SkateProlla suosittelemme polvi-, kyynär- ja rannesuojia ehkäisemään esimerkiksi murtumia. Tästä kategoriasta löydät lasten suojat.

Valikoimassamme on 3-osaisia suojasettejä lapsille, joihin kuuluu ranne-, polvi- sekä kyynärsuojat. Kaikkein suosituin 3-osainen suojasetti on HangUp:lta, joka tarjoaa erinomaista laatua huokealla hinnalla.

Jos lapsesi haluaa ehdottomasti huippulaatua, suosittelemme tällöin tutustumaan G-Formin junior-tuotteisiin. Nämä suojat ovat slim-malliset, ja sopivat useimpien vaatteiden alle, tarjoten silti huippusuojaa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot