VALIKKO
×

Skeittilaudan dekit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Dekin leveys
Dekin pituus
Lisämateriaalit
Concave
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Skeittilautadekit useissa eri väreissä ja malleissa

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman skeittilautadekkejä. Poiketen complete skeittilaudasta, dekin mukana ei tule renkaita, trukkeja tai akseleita. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoma oma, yksilöllinen skeittilauta suosikkiosistasi. Joidenkin dekkien mukana tulee grippiteippi, mutta useimmiten grippiteippi tulee ostaa erikseen.

Dekin materiaali ja leveys

Kaikkein yleisin skeittilaudoissa käytetty puutyyppi on vaahtera johtuen sen joustavista ja kestävistä ominaisuuksista. Useimmat dekit valmistetaan 7-kerroksisella (engl. ply) puurakenteella, mikä tarkoittaa sitä että dekissä on seitsemän puukerrosta puristettuna dekiksi.

Mitä tulee dekin leveyteen, sinun kannattaa varmistaa että kengän kärjet menevät hieman yli dekin reunan. Tämä tekee ajon hallinnasta helpompaa. Toisaalta, dekin ei tulisi olla liian kapea, sillä se vaikuttaa tasapainoosi ja lisää shoe bite-riskiä, joka pilaa kenkäsi ja heittää sinut pois skeittilaudan päältä.

Kicktailin historia

Ensimmäiset markkinoille tulleet skeittilaudat olivat litteitä. Parantaakseen dekkejä sekä helpottakseen hyvän kontrollin löytämistä jaloilla temppujen aloittamiseksi, Larry Stevenson keksi kicktailin. Jos katsot skeittilautaa, huomaat että se kaartuu molemmista päistä ylöspäin - nämä ovat kicktaileja joita käytät laudan poppaamiseen. Vuonna 1969 hän sai patentin double kicktailille, jossa on vielä korkeampi pää.

Muodikkaat dekit - tuo ainutlaatuinen skeittifiilis kotiisi

Miksi skeittilaudasta pitäisi nauttia ainoastaan ulkona? Kun voit valita lukemattomasta määrästä eri värejä ja malleja, sinulla on mahdollisuus käyttää muodikasta dekkiä luovasti, vaikkapa seinähyllynä. Näin voit tuoda esille omaa personaasi kotona, ja tuoda skeittifiiliksen sisälle.

Saadaksesi lisätietoja skeittilautadekeistä, kuten dekin mitat ja värivaihtoehdot, katso tarkempia tietoja kultakin tuotesivulta.