Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Skeitti dekki

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Dekin leveys
Dekin pituus
Dekin materiaali
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 8

Hyvä tietää

Skeittilautadekki - materiaali ja leveys

Kaikkein yleisin skeittilautadekeissä käytetty puutyyppi on vaahtera johtuen sen joustavista ja kestävistä ominaisuuksista. Useimmat dekit valmistetaan 7-kerroksisella (engl. ply) puurakenteella, mikä tarkoittaa sitä että dekissä on seitsemän puukerrosta puristettuna dekiksi.

Mitä tulee dekin leveyteen, sinun kannattaa varmistaa että kengän kärjet menevät hieman yli dekin reunan. Tämä tekee ajon hallinnasta helpompaa. Toisaalta, dekin ei tulisi olla liian kapea, sillä se vaikuttaa tasapainoosi ja lisää shoe bite-riskiä, joka pilaa kenkäsi ja heittää sinut pois skeittilaudan päältä.

Kicktailin historia

Ensimmäiset markkinoille tulleet skeittilaudat olivat litteitä. Parantaakseen dekkejä sekä helpottakseen hyvän kontrollin löytämistä jaloilla temppujen aloittamiseksi, Larry Stevenson keksi kicktailin. Jos katsot skeittilautaa, huomaat että se kaartuu molemmista päistä ylöspäin - nämä ovat kicktaileja, joita käytät laudan poppaamiseen. Vuonna 1969 hän sai patentin double kicktailille.

Eri kokoiset ja muotoiset skeittilautadekit

Tutustu laajaan skeitti dekki valikoimaamme. Poiketen complete skeittilaudasta, dekin mukana ei tule renkaita, trukkeja tai akseleita. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda oma, yksilöllinen skeittilauta suosikkiosistasi. Joidenkin dekkien mukana tulee grippiteippi, mutta useimmiten grippiteippi tulee ostaa erikseen.

Miksi skeittilaudasta pitäisi nauttia ainoastaan ulkona? Kun voit valita lukemattomasta määrästä eri värejä ja malleja, sinulla on mahdollisuus käyttää muodikasta dekkiä luovasti, vaikkapa seinähyllynä. Näin voit tuoda esille omaa personaasi kotona, ja tuoda skeittifiiliksen sisälle.

Skeittilautamaailmassa on melko tavallista, että valmistajat tekevät yhteistyötä suunnitteluvaiheessa tulevien taiteilijoiden kanssa, luodakseen ilmeikkään ja särmikkään dekin. Tämä antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää dekki, joka kuvastaa persoonallista tyyliäsi.

Saadaksesi lisätietoja tietystä dekistä, kuten dekin mitat ja värivaihtoehdot, katso tarkempia tietoja kultakin tuotesivulta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot