VALIKKO
×

Lasten luistimet

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Kengännumero
Monon tyyppi
Kengän materiaali
Sisäkengän ominaisuudet

Täältä löydät lasten luistimet. Jotkin näistä luistimista soveltuvat jääkiekkoon, osa taas luistelun opetteluun ja hauskanpitoon.

Lapsen ensimmäiset luistimet

Muutamat tuotevalikoimamme luistimista on suunniteltu pienille lapsille. Tällaiset lasten luistimet voidaan kiinnittää lapsen omiin kenkiin, eikä lapsen tarvitse sisäänajaa luistinkenkää. Pienten lasten luistimissa on yleensä kaksi terää per luistin, paremman tasapainon ja kontrollin vuoksi. Terien extraleveä väli tuo luisteluun vakautta. Ensiluistimet on kehitetty pienille lapsille, jotka vasta opettelevat luistelemaan.

Luistimet vanhemmille lapsille

Suurin osa tämän kategorian lasten luistimista muistuttaa aikuisten luistimia niin muotoilultaan kuin käyttötarkoitukseltaan, lasten luistimet ovat vain kooltaan pienempiä. Lasten luistimissa on teräksiset terät. Lisäksi monissa luistimissa on helppo kiinnitys - muistisolki joka "muistaa" kuinka paljon solkea kiristettiin viime käyttökerralla.

Joissakin lasten luistimissa on myös mahdollista säätää luistimen kokoa. Tämän ominaisuuden ansiosta lapsesi voi käyttää tällaisia luistimia useanan vuonna peräkkäin ilman, että luistimet jäisivät liian pieniksi jalan kasvaessa.

Katso luistinten osto-oppaastamme oikean koon ja mallin valintaan.