Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Lasten luistimet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Kokosäädettävät rullaluistimet
Monon tyyppi

Hyvä tietää

Lasten luistimet - tunteja, päiviä ja viikkoja hauskanpitoa

Täältä löydät valikoimassamme olevat luistimet lapselle. Tämä on myös se osio, josta löydät luistimet taaperoille, sekä laajan valikoiman tyttöjen luistimia. Jotkin näistä lasten luistimista soveltuvat myös jääkiekon pelaamiseen, kun taas osa niistä on vain hauskanpitoon, vapaa-ajan käyttöön ja harjoitteluun jäällä.

Luistimet kaikista pienimmille: taaperoiden luistimet

Jotkin valikoimassamme olevista malleista on suunniteltu pienille lapsille. Nämä taaperoiden luistimet voidaan kiinnittää suoraan lapsen kenkiin, jotta lapsi voisi käyttää suosikkikenkiään luistellessaan, sen sijaan että laittaisi jalkaansa luistimet, jotka vaativat paljon sisäänajoa.

Taaperoiden luistimet ovat myös kaksiteräisiä, parantamaan tasapainoa sekä kontrollia. Sen lisäksi, niissä on extra leveä teräväli vakauden luomiseksi. Nämä lasten harjoitusluistimet on kehitetty pienille lapsille, jotka menevät jäälle ensimmäistä kertaa.

Lasten luistimet vanhemmille lapsille, tytöille ja pojille

Useimmat tämän kategorian lasten luistimet ovat hyvin samankaltaisia kuin aikuisten luistimet, sekä ominaisuuksiltaan että muotoilultaan. Lasten luistimet ovat usein identtisiä aikuisten luistimien kanssa, sillä ne ovat itse asiassa melkein samoja luistimia - mutta kooltaan pienempiä. Luistimissa on teräksestä valmistetut terät ja monissa malleissa on helppokäyttöinen kiinnityssysteemi muistisoljella, joka "muistaa" kuinka paljon solkea kiristettiin aiemmalla käyttökerralla.

Monet lasten luistimet ovat säädettäviä luistimia, mikä tarkoittaa sitä että niitä voidaan säätää ei vain yhteen, vaan useampaan kokoon. Tämän ominaisuuden ansiosta lapsesi voi käyttää luistimia useammalla kaudella.

Tutustu luistinten osto-oppaastamme, saadaksesi vinkkejä luistinmallin sekä koon valintaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot