VALIKKO
×

Flat peak-lippikset

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Flat peak-lippikset skeittaajille

Tarjoamme laajan valikoiman flat peak-lippiksiä (tunnetaan myös nimellä snapback) suosituilta brändeiltä, kuten Vansilta ja Santa Cruzilta, jotka valmistavat lippiksiä erityisesti skeittaajille, jotka kiinnitävät huomiota yksityiskohtiin.

Mikä on snapback / flat peak-lippis?

Jokaisen aidon flat peak-lippiksen takana on napsautettava muoviremmi, jonka avulla lippiksen kokoa voi säätää. Tästä juontuu myös nimi snapback. Kokoa ei siis tarvitse miettiä, kun olet ostamassa flat peak-lippistä, sillä kokosäädön ansiosta yksi koko sopii kaikille.

Strapback

SkateProsta löytyy myös strapback-lippiksiä, jotka muistuttavat hyvin paljon snapbackejä. Erona onkin se, kuinka lippiksen kokoa voi säätää. Strapback-lippiksessä kokoa säädetään nahka- tai polyremmin avulla, kun taas snapbackissa kokoa säädetään muovisen remmin avulla (kuten jo yläpuolella mainittiin).

Skeittaa snapback päässä

Snapback on melkeinpä pakollinen osa katu-uskottavaa skeittityyliä. Lippis ei ainoastaan täydennä skeittaajan tyyliä, mutta se myös estää aurinkoa sokaisemasta esimerkiksi rampeilla skeitatessa. Muista kuitenkin vaihtaa lippiksesi kypärään grindatessasi ja slaidatessasi rampeilla, ja reileillä. Lippiksemme ovat muotoilultaan simppeleitä, mutta näyttävät katu-uskottavilta ja sopivat osaksi kenen tahansa tyyliä.

Snapback - baseballista hip hoppiin

Snapback-lippikset alkoivat yleistyä 1950-luvulla, kun amerikkalaiset baseball-pelaajat alkoivat käyttää lippiksiä osana peliasua. Kun hyvin istuvista lippiksistä alkoi tulla suosittuja, snapbackit jäivät taka-alalle. Alun perin lippisten koot pohjautuivat standardeihin hattukokoihin, mutta 80- ja 90-luvuilla tapahtui jotakin, joka muutti snapback-lippisten suosion ja muotoilun. Kasvava hip hop-kulttuuri ja flat peak-lippisten käyttö hip hop-muodissa näinä vuosikymmeninä teki snapbackeistä yhä suositumpia ja niistä tuli yksi koko sopii kaikille-lippiksiä säädettävän kiinnitysremmin ansiosta. Osa ihmisistä luultavasti muistaa tv-sarjan "Bel Airin prinssi", jossa Will Smithin esittämä päähenkilö käytti usein snapback- tai strapback-lippiksiä.

90-luvun lopussa snapbackien suosio taantui, mutta kiitos kuuluisien räppäreiden, kuten Chris Brownin, Kanye Westin ja Jay Z:n, snapbackeistä tuli jälleen suosittuja.