×
Valikko

Flat peak-lippikset & Snapbackit

Valikoima
Värit
Tuotemerkit
Tyyli
Reset

Valikoima

Valmis

Värit

ResetValmis

Tuotemerkit

ResetValmis

TyyliResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Flat peak-lippis skeittaajalle

Tarjoamme laajan valikoiman flat peak-lippiksiä (tunnetaan myös nimellä snapback) suosituilta brändeiltä, kuten Vansilta ja Santa Cruzilta, jotka valmistavat lippiksiä erityisesti skeittaajille, jotka kiinnitävät huomiota yksityiskohtiin.

Mikä on snapback / flat peak-lippis?

Jokaisen aidon flat peak-lippiksen takana on napsautettava muoviremmi, jonka avulla lippiksen kokoa voi säätää. Tästä juontuu myös nimi snapback. Kokoa ei siis tarvitse miettiä, kun olet ostamassa flat peak-lippistä, sillä kokosäädön ansiosta yksi koko sopii kaikille.

Strapback

SkateProlta löytyy myös strapback-lippiksiä, jotka muistuttavat hyvin paljon snapbackejä. Erona onkin se, kuinka lippiksen kokoa voi säätää. Strapback-lippiksessä kokoa säädetään nahka- tai polyremmin avulla, kun taas snapbackissä kokoa säädetään muovisen remmin avulla (kuten jo yläpuolella mainittiin).

Skeittipuistoon snapback lippalakki päässä

Snapback lippalakki on melkeinpä pakollinen osa katu-uskottavaa skeittityyliä. Lippis ei ainoastaan täydennä skeittaajan tyyliä, vaan se myös estää aurinkoa sokaisemasta esimerkiksi skeittiparkissa aikaa vietettäessa. Muista kuitenkin vaihtaa lippiksesi kypärään grindatessasi ja slaidatessasi rampeilla ja reileillä. Lippiksemme on nimittäin yksinkertaisesti suunniteltu näyttämään hyvältä osana kenen tahansa skeittimimmin tai jäbän tyyliä - ei osaksi suojavarusteita.

Snapback - baseballista hip hoppiin

Snapback-lippikset alkoivat yleistyä 1950-luvulla, kun amerikkalaiset baseball-pelaajat alkoivat käyttää lippiksiä osana peliasua. Kun tyköistuvista lippiksistä alkoi tulla suosittuja, snapbackit jäivät taka-alalle. Alun perin lippisten koot pohjautuivat standardeihin hattukokoihin, mutta 80- ja 90-luvuilla tapahtui jotakin, joka muutti snapback-lippisten suosion ja muotoilun. Kasvava hip hop-kulttuuri ja flat peak-lippisten käyttö hip hop-muodissa näinä vuosikymmeninä teki snapbackeistä yhä suositumpia ja niistä tuli "yksi koko sopii kaikille"-lippiksiä säädettävän kiinnitysremmin ansiosta.

Koska urbaani katumuoti ja skeittivaatteet ovat raivanneet tiensä myös muodin valtavirtaan mukaan, on sekä snapback- että flat peak - lippiksistä tullut monille ihmisille pakollinen osa vaatekaapin sisältöä. Näin ollen nämä lippikset eivät kuulu enää pelkästään hip hop - kulttuurin tai skeittiharrastuksen parissa mukana oleville, vaan niitä voi vapaasti käyttää kuka tahansa joka haluaa lisätä tyyliinsä pientä lisäsäväystä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot