VALIKKO
×

Pujotteluun ja syöksylaskuun

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Vyötärön leveys
Kääntösäde
Siteet
Taso

Pikasukset ovat tarkoitettu korkean vauhdin lasketteluun, nimensä mukaisesti. On tärkeää että teillä on suksi pari, joka pitää tarkkuudensa ja tukevuutensa huonommissakin lumiolosuhteissa.

Sukset pujotteluun ja syöksylaskuun

Pikasukset on suunniteltu syöksylaskuun ja pujotteluun. Pujottelusukset ovat tarkat ja ketterät, syöksylaskusukset ovat vakaat myös suurissa nopeuksissa. Pikasukset ovat yleensä kapeat ja jäykkärakenteiset, mutta ovat tavallisesti hankalat ohjata, niitä käytetään tavallisesti ammattilaistasolla kuten maailman cupissa.

Race sukset ovat tarkoitettu syöksylaskuun ja kilpa urheiluun. Hiihtäjät jotka suorittavat tätä urheilua ammattilaistasolla, käyttävät erityisiä pukuja, jotka minimoivat ilmanvastuksen, ja auttaa laskettelijaa saavuttamaan nopeampia vauhteja. Pujottelusuksia käytetään enemmän teknisessä urheilussa, jossa hiihtäjän pitää liikkua esineiden välillä, samalla kilpaillen nopeimmasta ajasta.

Carving sukset

Carving suksissa on yleensä kapea vyötärö, leveä pääty ja jäykkä rakenne lisäämään suksien vakautta. Vaikka kilpasukset ovat luotu tiiviiseen rinnelumeen, muutamat uudet mallit sisältävät erilaisen rakenteen, jotta ne sopivat paremmin myös rinteen ulkopuolelle.