×
Valikko

Carving sukset & Pujottelusukset

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Sukupuoli
Siteet
Taso

Hyvä tietää

Laadukkaat kilpasukset lasketteluun

Carving sukset, kuten nimi kertoo, on tarkoitettu nopeaan laskuun. On tärkeää valita suksipari, joka sallii sinun kiitävän alas rinnettä, säilyttäen tarkkuuden jopa silloin, kun lumiolosuhteet ovat haastavat.

Carving sukset pujotteluun ja rinteeseen

Carving suksia kutsutaan myös rinnesuksiksi, sillä niitä voi käyttää useimpiin laskettelutyyleihin rinteissä. Jotkin carving sukset ovat hyvin kehittyneitä, toiset taas helppokäyttöisempiä. Carving sukset on suunniteltu vakauteen suurissa nopeuksissa, mutta ne voivat olla vaikeat ohjailla. Tästä johtuen se soveltuvat parhaiten kehittyneille ja kokeneille laskettelijoille. Näitä suksia käytetään myös ammattilaistasolla, kuten esimerkiksi maailman cupissa.

Syölksylasku sukset on tarkoitettu syöksylaskuun, joka on kilpaurheilua. Ammattilaistasolla lajissa kilpailevat käyttävät erityisiä pukuja, jotka minimoivat ilmanvastusta ja auttavat laskettelijaa saavuttamaan suuren nopeuden. Pujottelusukset on tarkoitettu hieman teknisempään lajiin, pujotteluun, jossa laskettelijan tulee liikkua esteiden välissä, samalla kilpaillen nopeimmasta ajasta. Kuitenkin, sinun ei välttämättä tarvitse käyttää syöksylaskusuksia tiettyyn lajiin, sillä ne sopivat kaikille, jotka haluavat viilettää rinteessä.

Slalom sukset

Pikasukset on usein rakennettu slalom suksiksi, kapealla vyötäröllä ja leveämmällä etuosalla. Samalla, rakenne on jäykkä, vakauden tarjoamiseksi. Vaikka pikasukset on valmistettu pakkautuneelle lumelle rinteessä, jotkin uusista malleista ovat rakenteeltaan hieman erilaisia, tehden niistä helppokäyttöisemmät myös rinteen ulkopuolella. Tosin, ainoastaan kokeneiden laskettelijoiden tulisi kokeilla tätä, sillä se voi olla melko vaikeaa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot