Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Scootin Laakerit

  Filter
Tuotemerkit
Laakeriluokitus
Laakerin tyyppi
Laakerin koko

Hyvä tietää

Scootin laakerit - mitä etsiä?

Kuluneet scootin laakerit voivat helposti viedä ilon rullailusta. Rutiseva ääni yhdistettynä hukkaan heitettyyn energiaan joka johtuu laakereiden kitkasta, ei ole mikään tavoittelemisen arvoinen asia.

Ostaessasi uudet potkulaudan laakerit, on muutamia asioita, jotka tulisi ottaa huomioon.

Sinetöidyt laakerit vs. avoimet laakerit


Jos käytät scoottiasi ulkona, kannattaa tällöin valita sinetöidyt scootin laakerit. Sinetöidyt laakerit hylkivät likaa ja pölyä paremmin, ja vaativat minimimäärän huoltoa. Sinetöidyissä laakereissa suosittelemme käyttävää voiteluaineena rasvaa.

Toisaalta, avoimet laakerit ovat kelpo valinta sisäparkissa käytettäviksi. Avoimet laakerit pyörivät nopeammin, tarkoittaen että sinun ei tarvitse potkia yhtä monta kertaa jalallasi vauhtia. Ne vaativat vähän enemmän huoltoa, mutta niiden puhdistus on helppoa. Avoimien laakereiden voiteluun suosittelemme käyttämään öljyä.

Potkulaudan laakerien laatu

Materiaalit:
Scootin laakerit ovat saatavilla useissa eri materiaaleissa. Materiaali on hyvin tärkeä asia kestävyyden ja laadun kannalta. Halvat laakerit on valmistettu jäännösmetallista tai karkaistusta hiiliteräksestä. SkatePro ei suosittele käyttämään näitä materiaalia, sillä ne eivät kestä käytössä kovinkaan kauan.

Hyvät potkulaudan laakerit on valmistettu kromista, titaanista tai sveitsiläisestä teräksestä, kun taas pikaiset laakerit on valmistettu ruostumattomasta keraamisesta materiaalista, joka on kaikkein kestävin materiaali.

ABEC:
Annular Bearing Engineering Committee (ABEC) on asteikko, joka kuvaa laakereiden kykyä mukauttaa niihin kohdistettu voima liikkeeksi. Mitä korkeampi ABEC-numero, sitä tarkempi ja tehokkaampi laakeri on.

Huolimatta siitä, millaisilla laakereilla ajat, sinun kannattaa aina välttää hiekkaa ja vettä jotta laakerisi kestäisivät käytössä mahdollisimman kauan.

Haluatko oppia lisää laakereista? Tutustu yksityiskohtaiseen Lisätietoa laakereista-artikkeliin.

Jos olet vieläkin epävarma siitä, mitkä laakerit sinun tulisi valita, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot