Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Rattaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Hampaiden lukumäärä
Hammaspyörän asennus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Mikä on BMX rattaiden tehtävä?

BMX-hammasrattaita tarvitaan eteenpäin suuntautuvan liikkeen luomiseen BMX-polkupyörällä ajaessasi. Ne ovat keskeinen osa pyöräsi voimansiirtoa ja vaikuttavat ajamiseen. Hammasratas on yksi BMX-kokoonpanon litteimmistä osista ja niitä saa useissa eri väreissä ja tyyleissä, jotka auttavat sinua kustomoimaan kokoonpanoasi.

BMX-rattaat on yleensä valmistettu alumiinista tai teräksestä. Alumiinirattailla on korkea lujuus-painosuhde, kun taas teräsrattaat ovat vahvempia ja edullisempia, mutta toisaalta raskaampia. Kannattaa harkita myös BMX-ratassuojusta. Tätä suositellaan erityisesti aggressiivisille ajajille, jotka revittelevät säännöllisesti raileilla tai kadulla.

Mikä rataskoko on paras BMX:lle?

Tarvitsemasi rattaan koko riippuu ajotyylistäsi. BMX-rattaiden koot mitataan hampaiden määrällä. Freestyle BMX-pyörien eturattaan yleisin hammasluku on 25 - 28. Tämä voi kuitenkin vaihdella aina 16 - 45 välillä. Useimmissa moderneissa BMX-pyörissä on 25/9 -vaihdesuhde.

Eturattaan hampaiden lukumäärän lisääminen johtaa suurempaan vaihdesuhteeseen. Tämä tarkoittaa, että liikkeelle lähtö on vaikeampaa, mutta voit saavuttaa kovemmat vauhdit. Race BMX -rattaissa on yleensä suurempi vaihdesuhde, joten ajajat voivat tuottaa enemmän tehoa.

Tarvitsetko lisää osia saavuttaaksesi seuraavan BMX-tavoitteesi? Katso valikoimamme BMX-pyörät ja BMX-polkimet.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot