×
Valikko

BMX Rattaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Hampaiden lukumäärä
Hammaspyörän asennus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Löydä freestyle bmx ratas, jossa on oikea määrä hampaita

BMX pyöräsi tarvitsee rattaan luodakseen eteenpäin kohdistuvan liikkeen. Se, kuinka paljon nopeutta voit saada, määrittyy eturattaan hampaiden lukumäärästä. Isompi bmx ratas antaa enemmän nopeutta, mutta vaatii poljettaessa enemmän voimaa. Freestyle bmx pyörässä yleisin eturattaan hampaiden lukumäärä on välillä 25-28.

Freestyle bmx pyörässä ratas voidaan kiinnittää pultilla. Tämä tunnetaan nimellä bolt-drive. Joissakin bmx pyörissä rattaat voidaan asentaa spline-yhteensopivaan kampeen. Tällainen bmx ratas tarjoaa enemmän vauhtia, kuin bolt-drive. Syy tälle on se,että spline antaa noin 48 kontaktipistettä rattaan ja kammen välille, toisin kuin bolt-drive.

Bmx ratas, jossa on 48 kontaktipistettä saattaa kuulostaa itsestään selvältä valinnalta, mutta monet Freestyle BMX ajajat suosivat bolt-drive asennettuja rattaita, sillä ne antavat ajajalle mahdolliseen kiristää rattaita.

Meillä on laaja valikoima erilaisia BMX pyörän rattaita, jotka ovat yhteensopivia sekä bolt-drive että spline-yhteensopivien kampien kanssa. Niiden mukana tulee tätä varten adapteri. Lue lisää kultakin tuotesivulta tarkempia tietoja saadaksesi.

Pitäisikö bmx ratas suojata vai ei?

Jos olet hyvin aggressiivinen ajaja, joka usein osuu reileihin tai katuun, kannattaa tällöin harkita ratassuojan hankkimista.

Meillä on muutamia suojattuja rattaita, joissa on ylimääräinen suojakerros, sillä metallipala suojaa hampaita, ja näin monessa tapauksessa pidentää rattaan käyttöikää. Hieman kalliimpia, toki, mutta vaatii vain yhden huono-onnisen kaatumisen, ja ne maksavat itsensä takaisin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot