×
Valikko

Rullaluistimen holkit

Hyvä tietää

Oikeiden rullaluistimen holkkien valinta on tärkeää

Sinulla on oikein hyvät mahdollisuudet löytää uudet rullaluistimen holkit sekä kiskoholkit valikoimastamme, kun selailet tätä kategoriaa.

Rengasholkki on pieni metallinen välikappale, joka sijaitsee jokaisessa renkaassa, kahden laakerin välissä. Rengasholkkeja on kuitenkin saatavilla eri kokoisina (6 mm tai 8 mm), joten varmista ennen holkkien ostamista, minkä kokoiset rullaluistimen holkit tarvitset. Tämä on usein mainittu renkaassa, tai vanhassa holkissa. Vaikka laakerit on mahdollista laittaa renkaaseen ilman holkkia, emme suosittele tekemään niin, sillä se kuluttaa laakerit hyvin nopeasti ja vaikuttaa rullauskokemukseen.

Kiskoholkit asetetaan luistimen kiskon ja renkaiden väliin. Uudemmissa rullaluistimissa on usein sisäänrakennetut kiskoholkit irrallisten osien määrän minimoimiseksi. Lasten rullaluistimissa sekä vanhemmissa rullaluistinmalleissa on kuitenkin usein irralliset kiskoholkit. Saatavilla on myös useita eri tyyppisiä holkkeja, ja jos tämä on sinulle uutta, suosittelemme tutustumaan "Holkit"-oppaaseen varmistuaksesi siitä, että ostat oikeat holkit.

Älä osta muoviholkkeja

Sekä kiskoholkkeja että rengasholkkeja on saatavilla muovista valmistettuina, mutta kuten olet saattanut huomata, kaikki valikoimassamme olevat holkit on valmistettu metallista - yleensä alumiinista. Vaikka hinta saattaa olla houkutteleva, emme suosittele käyttämään muoviholkkeja, sillä niiden käyttöikä sekä laatu eivät ole järin korkeita.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot