×
Valikko

BMX Vanteet

Valikoima
Tuotemerkit
Akselin halkaisija
BMX Vanne
Renkaan halkaisija
Napa
Driver-puoli
Reset

Valikoima

Valmis

TuotemerkitResetValmis

Akselin halkaisijaResetValmis

BMX Vanne
ResetValmis

Renkaan halkaisija

ResetValmis

Napa


ResetValmis

Driver-puoliResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

BMX vanteet, renkaiden koko & freecoaster BMX navat

Harrastitpa flatlandia, parkkia tai vähän molempia, tällöin tarvitset kestävät ja vankat bmx vanteet, jotta ne voivat vaimentaa kovia iskuja.

Tästä osiosta löydät sekä bmx vanteet että myös muut varaosat, joiden avulla voit vaihtaa kuluneet tai rikkoutuneet vanteen osat.

BMX renkaita on saatavana koossa 12-20 tuumaa. Kaikista yleisin koko on 20'' , kun puolestaan koot 12''-18'' on tarkoitettu erityisesti lapsille. Useimmissa bmx pyörissä on kasettinapa, jotka ovat yksivaihteisia napoja (yksi nopeus)

Hiljattain, napa nimeltään "freecoaster" on tullut yhä suositummaksi freestyle bmx piireissä. Freecoaster-napa mahdollistaa takaperin ajamisen siten, että polkimet pysyvät samassa asennossa.

Tyypillisesti freestyle bmx renkaat on varustettu 36-sakaraisilla vanteilla - jotka ovat erinomaiset sekä parkkiin että streetiin, vertteihin ja ilmatemppuihin.

BMX vanteet - Yksiseinämäiset vs kaksiseinämäiset

Ei ole epäilystäkään siitä, että bmx vanneparin elämä on rankka. Lukemattomat rampeista ja asfaltista aiheutuvat iskut ovat syy sille, miksi monet freestyle bmx ajajat valitset vankat bmx vanteet, jotka ovat kaksiseinämäiset. Ne ovat hieman kalliimpia, mutta pitkällä tähtäimellä se on sen arvoista.

Monet edullisemmat complete bmx pyörät on varustettu yksiseinämäisillä vanteilla. Kalliimpien bmx pyörien mukana tulee usein kaksiseinämäiset bmx vanteet. Jos pyörässäsi on yksiseinämäiset bmx vanteet, suosittelemme hankkimaan kaksiseinämäiset - ne maksavat hieman lisää, mutta ne maksavat itsensä takaisin.

BMX renkaat - Pidäthän niistä hyvää huolta

Voit pitää sisäkumeista huolta vanneteipin avulla. Tämä usein ylenkatsottu osa kuminauhaa on hyvin edullinen ja tehokas tapa ehkäistä kumin puhkeamista. Teippi asetetaan vanteen ja sisäkumin väliin ja se suojaa bmx pyörän renkaita sakararei'iltä, jotka voivat puhkaista sisäkumin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot