Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys
Taitettava
Renkaanpaine
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 6

Hyvä tietää

Vankat ja laadukkaat BMX renkaat ovat tärkeääkin tärkeämpiä

Vankat bmx renkaat ovat tärkeät ajokokemuksesi kannalta. Vankka rengaspari antaa sinulle myös itsevarmuutta yrittää erilaisia temppuja, jolloin kehityt ajajana, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, kestävätkö BMX renkaat tekemiäsi temppuja.

Freestyle-ajoa - kuten flatlandia tai streettiä - varten luodut BMX renkaat on suunniteltu sekä kestäviksi että vakaiksi silloin, kun teet temppuja tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Kuinka valita oikea renkaiden koko

Freestyle BMX-pyöriin tarkoitetut BMX-renkaat sekä -sisäkumit ovat kooltaan 16" - 20".

20" on kaikkein yleisin koko, ja useimmat ajajat suosivat sitä. Mutta jos olet alle 12-vuotias lapsi, saattaa olla hyvä ajatus ostaa pienikokoisemmat bxm renkaat.

Bmx renkaan leveys on tyypillisesti välillä 1" - 2.4". Sisäkumin koko löytyy tuotekuvauksen yhteydestä. Useimmat bmx-sisäkumit sopivat kaikkiin renkaan leveyksiin.

Renkaiden kuviointi vaihtelee eri mallien välillä. Runsaalla pintakuvioinnilla varustetut BMX renkaat tarjoavat hyvän pidon, ja vähemmän pintakuvioitu rengas tarjoaa vähemmän vierintävastusta, tehden näin pyörästä nopeamman. Useimmista Freestyle BMX-pyöristä löytyvät erinomaista pitoa tarjoavat leveät renkaat sekä runsas pintakuviointi.

Kuinka paljon painetta BMX-renkaisiin kannattaa pumpata?

Kuinka paljon ilmaa BMX-renkaisiin pitäisi laittaa? - Saatat kysyä itseltäsi. Suosittelemme, että noudatat BMX renkaasi suositeltua PSI-lukua, jonka löydät useimmissa tapauksissa renkaan sivulta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot