×
VALIKKO

BMX Renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys

BMX renkaat: saavat sinut ajamaan

Vankat bmx renkaat ovat tärkeät ajokokemuksesi kannalta. Vankka rengaspari antaa sinulle myös itsevarmuutta yrittää erilaisia temppuja, jolloin kehityt ajajana, sillä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kestävätkö bmx renkaat tekemiäsi temppuja.

BMX renkaat, jotka on tehty freestyle-ajoon, kuten flatlandiin ja streettiin, on suunniteltu sekä kestäviksi, että antamaan sinulle erinomaista vakautta, kun teet temppuja tasaisella, puhtaalla pinnalla.

Kuinka valita oikea renkaiden koko

BMX renkaat sekä bmx sisäkumit freestyle bmx pyöriin ovat kooltaan välillä 16" - 20".

20" on kaikkein yleisin koko, ja useimmat ajajat suosivat sitä. Mutta jos olet alle 12-vuotias lapsi, saattaa olla hyvä ajatus ostaa pienikokoisemmat bxm renkaat.

Bmx renkaan leveys on tyypillisesti välillä 1" - 2.4" ja bmx pyörän renkaan sisäkumin koko on mainittu tuotekuvauksessa. Useimmat bmx sisäkumit sopivat kaikkiin renkaan leveyksiin.

Renkaiden kuviointi vaihtelee eri mallien välillä. BMX renkaat, joissa on paljon pintakuviointia tarjoavat hyvän pidon, ja vähemmän pintakuvioitu rengas tarjoaa vähemmän vierintävastusta, tehden pyörästä nopeamman. Useimmissa freestyle bmx pyörissä on leveät renkaat runsaalla pintakuvioinnilla, erinomaisen pidon varmistamiseksi.

Paineen alla

Kuinka paljon ilmaa renkaisiin pitäisi laittaa? - Saatat kysyä itseltäsi. Suosittelemme, että noudatat BMX renkaasi suositeltua PSI:tä, joka on useimmissa tapauksissa mainittu renkaan sivussa.