Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Stemit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Stemin tyyppi/korkeus
Stemin korkeus
Stemin halkaisija
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

BMX stem on tärkeä osa

BMX stemin tarkoitus on kiinnittää freestyle bmx pyörän tanko forkkiin. Bmx stem luo siis compression.

Freestyle bmx stem vaikuttaa suuresti siihen, miltä freestyle bmx pyöräsi etuosa tuntuu. Suurin ero freestyle bmx stemien välillä on pituus sekä se, kuinka paljon ne nostavat korkeutta. Korkeus ja pituus ovat molemmat tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti pyörän tasapainopiste ilmenee. Lyhyt bmx stem tekee pyörän etuosasta vastaavamman, kun taas pitkä bmx stem tekee bmx pyörän etuosasta hitaamman ja hallitumman. Freestyle BMX stem määrittää, kuinka kaukana rinnastasi tanko on. Lyhyt bmx stem yhdistetty forkkiin jossa on lyhyt renkaan offset tekevät eturenkaan päälle menosta helppoa.

Tarvitsetko topload vai frontload ohjainkannattimen?

Tanko voidaan kiinnittää stemiin kahdella eri tavalla, ja ne ovat ​​​​​​ topload-kiinnitys sekä frontload-kiinnitys. Tanko kiinnitetään frontload-stemiin sen etuosaan, ja se usein pidempien ajajien suosima, sillä se sijoittaa tangon kauemmas ajajasta.

Topload stemiin tanko kiinnitetään stemin yläosaan. Topload bmx stem on korkeampi, kuin frontload stem. Topload bmx stem on suositeltava silloin, kun haluat korkeamman tangon.

Huomautus: Varmista, että katselemasi bmx stem on saman kokoinen, kuin ohjaustankosi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot