Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Reput ja laukut skeittilaudoille

  Filter
Tuotemerkit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Kuljeta lautaa turvallisesti mukanasi

Skeittireppu on mukava ja käytännöllinen tapa kantaa skeittilautaa mukana. Se ei ole pelkästään katu-uskottava tapa kuljettaa lautaa, vaan se myös vapauttaa kätesi.

Monissa valikoimassamme olevissa skeittilautarepuissa on hihnat ja soljet, jotka on erityisesti suunniteltu skeittilaudan kiinnitykseen. Tämä mahdollistaa sen, että lauta kulkee mukanasi kaupungilla turvallisesti ja helposti.

Skeittilaudan kantamisen lisäksi skeittireppu toimii myös normaalina selkäreppuna, ja se sopii oivallisesti vaikkapa koulurepuksi ja niissä on tilaa läppärille, kirjoille ja papereille. Näin voit kantaa skeittilautasi mukanasi kouluun ja skeitata kavereiden kanssa välitunnilla.

Longboardin kanssa liikkuminen

Voit kuljettaa myös longboardiasi skeittirepun avulla, mutta tästä kategoriasta löydät reppuja, jotka on nimenomaan tarkoitettu longboardien kuljettamiseen. Näitä kannattaa harkita, jos kuljetat longboardia mukanasi pitkiä matkoja.

Skeittireppu valikoimassamme on paljon erilaisia värivaihtoehtoja, designejä, malleja sekä kokoja. Valikoimassamme on reppuja sellaisilta brändeiltä, kuin Baker Skateboards, Burton, Dakine, DC Shoes, Decent, Douchebags, Element, Etnies, Globe, Herschel, Oakley, Santa Cruz, Sector 9 Sushi, Vans, Volcom, Voltage ja monilta muilta.

Lisäämme aina valikoimaamme cooleja reppuja, jotta saisit uusimmat, hienoimmat ja parhaimmat skeittireput.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot