×
Valikko

Lumipotkulauta

Mikä on lumipotkulata?

Lumipotkulautaa voidaan parhaiten kuvata lumeen sopivana temppupotkulautana. Renkaiden sijasta lumipotkulaudassa on etu- ja takasukset, joilla voi liukua ja leikata lumen läpi. Muu muotoilu on hyvin samanlainen tavallisten scoottien kanssa, sillä lumipotkulaudoissa on dekki, forkki, clamppi ja ohjaustanko.

Olipa kyseessä sitten lasten tai aikuisten lumipotkulauta, ne ovat hauskoja, sillä niillä voi ajaa monella eri tavalla. Samoin kuin temppupotkulautoja, lumiscootteja voidaan käyttää tasaisessa maastossa, jossa voit harjoitella käännösten, hyppyjen ja freestyle-temppujen parissa. Jos haluat nopeutta, voit ajaa mäkiä tai hiihtokeskuksen rinteitä alas. Kokeneemmat ajajat voivat jopa viedä lumiscootit rinteen ulkopuolelle koskemattomaan puuterilumeen.

Kuinka lumipotkulauta toimii?

Lumipotkulautaa ohjataan kääntämällä ohjaustankoa ja siirtämällä painoa haluamaasi suuntaan. Nämä kaksi liikettä auttavat suksien reunaa tarttumaan lumeen ja kääntymään tehokkaasti. Kuinka pysähtyä lumipotkuladalla? Jalan liu'uttaminen lumessa on yksinkertainen tapa jarruttaa, jos et liiku nopeasti. Muita tapoja hidastaa tai pysäyttää lumiscootti on sen ohjaaminen mäkeä pitkin ja ylös, jolloin painovoima hidastaa sinua, tai takasuksen liu'uttaminen sivulle, jolloin sen reuna tarttuu lumeen.

Lumiscootit ovat erittäin hauska vaihtoehto lumilautailulle, kelkkailulle tai laskettelulle, etenkin jos scoottaus on jo osana elämäntapaasi. Toinen vaihtoehtoinen talviurheilulaji, joka on kehittynyt kaupunkien extreme-urheiluskenestä, on lumiskeittaus - skeittauksen vastaus lumisiin talviin. Voit katsoa lisätietoja täältä - Lumiskeitit / Snow skatet.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot