×
Valikko

Lumipotkulauta

Tuotteita ei ole löydy tässä kategoriassa.

Lumipotkulauta - Jalaksellinen scootti

Lumipotkulauta on temppupotkulauta, jota voi käyttää lumisella kelillä- renkaiden sijaan siinä on jalakset.

Lumipotkulaudalla voi tehdä temppuja tasaisella lumialueella, kuten tekisit asfaltilla normaalilla scootilla. Voit myös laskea alas rinnettä tai mennä tutkimusmatkalle koskemattomaan lumeen, tehdä temppuja ilmassa ja lumessa laskiessasi alamäkeen.

Lumipotkulauta tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia temppujen tekemiseen lumessa verrattuna lumilautaan tai suksiin, johtuen ohjaustangosta sekä rakenteesta joka mahdollistaa useiden tunnettujen skuuttitemppujen tekemisen.

Lumipotkulaudan takana oleva idea tuli ammattilaisskuuttaaijlta, jotka halusivat harjoitella temppujaan myös talvisesongin aikana. Ominaisuudet ja rakenne voivat vaihdella valmistajasta riippuen, sillä heillä saattaa olla eriäviä näkemyksiä siitä, millainen lumipotkulaudan tulisi olla.

Lumiscootti on hyvin kevyt

Jalaksien lisäksi kaikilla lumipotkulaudoilla on yksi yhteinen asia: ne ovat kevyitä. Jos otamme esimerkiksi Eretic Lumipotkulaudan, sen materiaalit on valittu huolella, ja ne koostuvat pääasiallisesti 6061 T6 alumiinista ja 4130 lämpökäsitellystä kromiteräksestä, joka kestää lunta, vettä sekä törmäyksiä.

Tässä scootissa on pivotal-forkki, joka auttaa vaimentamaan maaston muotoja, tarjoten todella tasaisen ajon. Tasaisuuden, jota et saa edullisemmilla lumipotkulautamalleilla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot