VALIKKO
×

Backcountry monot

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Yhteensopivat siteet

Backcountry monot ovat saavuttaneet laadukkuudessa uuden tason

Oletko koskaan halunnut nauttia backcountry-hiihdosta juuri sellaisena, kuin se oli alunperin? Tuo maastohiihdon alkuperäinen tyyli, jonka juuret juontavat Skandinaviasta. Muutaman viime vuoden aikana backcountry-hiihtoon tarkoitetut varusteet ovat parantuneet huomattavast, ja moni on nähnytkin tämän oivana mahdollisuutena parantaa välineidensä tasoa. Myös backcountry monot ovat kokeneet tämän tason nousun.

Backcountry monot ovat päivittäiseltä käyttömäärältään verrattavissa pariin vaelluskenkiä. Koska saatat käyttää niitä puolen päivän tai jopa koko päivän mittaiseen kävelemiseen tai hiihtämiseen, niiden tulee olla todella miellyttävät, tukevat ja lämpimät. Backcountry monot ovatkin yleensä valmistettu nahasta tai Thinsulate-materiaalista.

Huomioi monojen pohjarakenne valitessasi uudet backcountry monot

Backcountry monoja on yleisesti ottaen saatavana kahdella erilaisella ulkopohjalla joista valita, kun mietit millaiset backcountry monot olisivat sinulle sopivat. Ensimmäisellä mallilla on yhtäläisyyksiä telemark monojen kanssa, ja ne kiinnittyvät aivan monon kärjessä olevan ulkonevan osan puristuessa siteeseen. Tämä on täydellinen vaihtoehto silloin, jos haluat laskea rinnettä alas telemark-tyyliin, jossa kantapää jää siteestä vapaaksi.

Toinen backcountry monojen ulkopohjan konsepti muistuttaa enemmän perinteisen tyylin hiihtomonoa. Siinä mono kiinnittyy siteeseen monon kärjessä olevan metallisen kappaleen avulla. Mono on tukeva, mutta tämä malli tarjoaa kuitenkin paljon enemmän joustoa kuin esimerkiksi yksikään laskettelumono.