×
Valikko

Backcountry monot

Hyvä tietää

Backcountry monot on valmistettu lämpimiksi ja mukaviksi

Backcountry-maastohiihtomonot on tehty vaihteleviin maastoihin ja lumiolosuhteisiin hoidettujen latujen ulkopuolelle, ja niitä voidaan verrata vaelluskenkiin. Koska vietät päivät kävellen ja hiihtäen näissä monoissa, niiden on oltava mukavat, vakaat ja lämpimät.

Backcountry tai erähiihtomonot eivät tarjoa maksimaalista suorituskykyä voimansiirron suhteen, mutta ne tarjoavat vakautta, kestävyyttä ja johdonmukaisuutta, jota tarvitaan pitkillä vaelluksilla lumessa. Backcountry monoissa käytetty materiaali on yleensä nahkaa, ja useimmissa monoissa on Thinsulate-lämmöneristys. Lisäksi BC-monoissa on korkeat varret, jotka minimoivat lumen pääsyn monon sisään sekä tukevat myös nilkkoja.

Backcountry monot ovat yhteensopivia vain backcountry siteiden kanssa

Kun ostat parin backcountry-monoja, muista tarkistaa, ovatko ne yhteensopivat BC-siteiden kanssa. Backcountryyn on olemassa kaksi pääsidejärjestelmää: NNN BC ja 75 mm (3-pin) varvasjärjestelmä. Nämä sidejärjestelmät ovat yhteensopivia vain backcountry-monojen kanssa. Löydät sopivat siteet Maastohiihtositeet - Backcountry -valikoimastamme.

Backcountry-monoissa on kahta erilaista pohjatyyppiä, jotka sopivat jompaan kumpaan sidetyyppiin. Yleisempi pohjatyyppi tarttuu siteeseen metallipuikon kautta, kuten perinteisen monoissa, ja on yhteensopiva NNN BC -sidejärjestelmien kanssa. 75 mm:n varvasjärjestelmään sopivissa monoissa on kärkikappale monojen varpaiden alueella, niin kuin telemark-monoissa. Backcountry-monojen varvasosan metallipuikkoon leveämpi ja paksumpi, minkä vuoksi ne eivät ole yhteensopivia tavallisten hiihtositeiden kanssa.

Harrastatko enemmän touring-laskettelua? Löydät touring-monot Laskettelumonojen Valikoimastamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot