×
Valikko

BMX Bar Endit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Mitä varten BMX Bar Endit ovat?

Freestyle BMX bar endit on suunniteltu suojaamaan tangon päätä naarmuuntumiselta tai terävien päiden kehittymiseltä, joihin voisit satuttaa itsesi. Päätyjen asianmukainen peittäminen vähentää myös vammoja, jos kaadut hankalasti tangon päälle. Tämän edullisen BMX-lisävarusteen viimeinen mukava etu on se, että se viimeistelee freestylepyöräsi hienosti.

Miten asennat BMX Bar Endin?

Tavallisissa muovisissa tankopäädyissä se on yhtä yksinkertaista kuin työntää se suoraan tai kiertää se tangon päihin. Bar endin tulisi koskettaa ohjaustangon metallia. Muut BMX-tangonpäätyjen tulpat voivat olla teräksestä tai alumiinista valmistettuja, ja niissä on yleensä keskellä kulkeva pultti, jota kiristetään kuusiokoloavaimella ja joka kiinnittää mekanismin tankoputken sisäseinämää vasten. Metallimallit ovat kalliimpia kuin muoviset, ja ne kestävät yleensä pidempään kestävyytensä ansiosta.

BMX-tangonpäät ovat pieni mutta tärkeä osa kokoonpanoasi. Varmista, että ne ovat hyvässä kunnossa, ja vaihda ne, kun ne lopulta kuluvat. BMX gripit ovat toinen hyvä tapa raikastaa pyörääsi. Tutustu BMX Gripit -mallistoomme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot